Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk ez jogos, lenne egybe az egész 13000, és nem külön, 30 küldetés ide vagy oda ez akkor sem a teljes sc2, csak egy töredéke.
Wolverine: Nyilván üzleti célból csinálták 3 részre a játékot így anyagilag jobban jönnek ki majd belőle. Nah mind1 ennyit nekem nem ér egy játék se ehhez elég nagy fanatikusnak kell lenni, de valahogy eldobni 13-at a kezemből egy szempillantás alatt, pláne hogy engem a multi nem is érdekel.
-
Silenzio
addikt
Blabla. Mert félnek, hogy egyesek lehúzzák, és nem lesz meg a 69 millió eladott darab. Ebédig.
Másik meg: kurvannyukat. 13000-et egyharmad játékért elkérni pofátlanság. Kiadni meg ostobaság.
-
Cyno
tag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Nekem is ez ugrott be.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
nightmare13 #18 üzenetére
Éljen a mikroökonómia...
-
mégpedig kompetitív okok miatt.
nem tudok sem külföldiül, sem marketing-bullshitül, úgyhogy valaki legyen szíves felvilágosítani, hogy ez mit jelent?
(#10) Dr. Akula Blizzardék nem az a "tré játékot adunk ki" cég. ha tré lenne, akkor nem jelenne meg még. vagy egyáltalán nem.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Darth_Revan #11 üzenetére
Ez beletartozik a játék "értékébe", nagy hiányosság ha még egy sima LAN-ra se képes.
-
Dr. Akula
félisten
a Blizzard nem szeretné, hogy bárki is játsszon a játékkal a komplett Battle.net szolgáltatás nélkül, és úgy mondana róla véleményt.
Magyarul: a blizzard szerint elég tré az SC2, kell hozzá egy b.net "életérzés" ami feljavítja. Értjük ezt.Sztem attól félnek hogy hamar rájön mindenki: ez csak egy SC1 3D-vel felturbózva, és nem lesz akkora vonzereje mint az 1-nek. Azért a név így is el fog adni pár darabot, csak a 3. rész elkészülte kérdéses. Főleg hogy már a 2. részt is 3x kell kifizetni.
-
elithun
őstag
„A Blizzard bejelentette, hogy nem lehet ismertetőt írni a StarCraft II-ről ebéd előtt."
Ha én ilyet olvasok angolul egy szövegben akkor minimum, hogy elolvasom még 1x, mert hülyeségnek hangzik. -
Nem hülyeség egyébként amit csinálnak.
Agyonhypeolt játék és nem akarnak kockáztatni, a sok 1st day vásárló úgyis felpontozza akárhol.
A sajtó meg követheti a trendet, ha nem akarják kivívni a népharagot. -
gabor85
őstag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
-
Archanon
őstag
Ezek szerint 100millánál kevesebbe került. És így is olyan drága, hogy... eh.
-
Sicilian
addikt
Kit érdekel mennyibe került
Az a lényeg, hogy a többszörösét fogja visszahozni nekik..
És nagyon-nagyon fognak örülni neki -
N3ST1C
tag
Nem értem mire jók ezek a találgatások, de a végén vicces volt ez a félre olvasás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- ÚJ MSI Core I5 12400F Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 512GB NVME SSD AMD RX 6600 8GB DDR6 2ÉV GAR
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest