- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Csak én nem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy a játék szeptemberben jelenik meg? Mert a címben az van, viszont a cikkben nem találok semmi ahhoz kapcsolódót.
-
Wolverine
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #4 üzenetére
Az MMO-khoz a megvásárláskor adnak 1 hónap előfizetést is. Ha ennyi idő után nem fizet elő tovább a user, akkor a game bukott.
-
p-o-f-á-r-a-e-s-é-s
-
Meglivorn
aktív tag
Semmi új nem derült ki. A 2011 naptári és 2012 pénzügyi évet (áprilissal kezdődik) már hónapokkal ezelőtt bejelentették. Max. ez került megerősítésre.
A Bioware a hivatalos fórumokon még mindig a tavaszt tartja, konkrétabbat pedig talán a márciusi PAX East-en fognak mondani.
Május előtt szinte biztos hogy nem, és a mostani beszámoló után az egyébként népszerű május 4-e is ugrott. De utána bármi.u.i.: ez egy nagyon régi screenshot
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a franchise és a fejlesztő eladja magát annyira, hogy rövid távon meglegyen az a fél- vagy akár egymillió előfizető. Hosszú távon viszont a játék is számít...
-
kapeti07
senior tag
Nah.. Még egy játék amire rá lehet majd függeni.
-
Tommmmka
senior tag
Nagyon várós, remélem színvonalas lesz, kezdem unni a wowot
-
hm. ideje felkészíteni asszonyt a szeptemberre. még az is lehet, hogy addig beizzítom a régi swg előfizetésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest