- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
djculture #15 üzenetére
Ezért van a hardcore mód... De amúgy tényleg nem egy nagy durranás.
Az idei évben készült elég olyan FPS, ami kiemelkedő volt (DOOM, Shadow Warrior 2, Overwatch (elismerem, még akkor is ha nekem nem jött be), stb.), így én az idei év végére már engem nem varázsoltak el, viszont bőven hozzák a kötelezőt.
A Battlefield 1 témájában "új" és minden tekintetben egy jó game, a Titanfall 2 az aminek egy CoD fan örülhet, az IW single részre állítólag egész kellemes lett meg az egész MWR egy jó kis nosztalgia feeling-et ad. Így mindenki megtalálja a maga igényeinek a megfelelőt. Csupán annyi árnyalja a képet, hogy az idei CoD múltjával konkrétan senki sem játszik PC-n.
Ez a DLC tök jó, de így kellett volna kiadni az egészet a legelején és lehet még most is játszanának vele, mert bizony az az ~1500-4700 (félig-meddig aktív) játékos (ismét PC) elég sovány egy ilyen kaliberű játéktól... Majd ez megugrik, ha bekerül az Access-be, de úgyis jön hamarosan a 2, tehát már az EA sem lát benne annyi fantáziát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Végre mozgás közben is látható az új mozifilm karaktereit és helyszínét felvonultató kiegészítő.
- eBay
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest