Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
Sajnos már a mostani rpg-k is kezdenek elkorcsosulni de azért még akad pár gyöngyszem
nekem az egyik kedvenc műfajom főleg a régivonalas jrpg cuccok (final fantasy összes, breath of fire, secret of mana, terranigma stb) ezek voltak az igaziak
magával ragadó történet, fülbemászó zenék, lehengerlő harcrendszer, száz meg száz órás fejlődési potenciál...
A mai generáció lassan már azt sem tudja eszik vagy isszák az ilyesmit.
Aki viszont szereti az nagyon szeretiDe megértem mert különbözőek vagyunk én pl kb 10 percet bírnék játszani egy számomra teljesen érdektelen végletekig unalmas elcsépelt cod szerű tucatlövöldével..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROG Ally Z1 Extreme + ajándék ROG Cetra és GARANCIA
- Steam Deck 512GB Unicorn Beetle Pro védőtokkal
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest