Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
A harmadik rész zseniális volt ps2re, de a negyediket is imádtam 360on. Klasszikus tri ace jrpg. Akinek ez mond valamit, úgyis megveszi, akit meg nem érintenek meg a jrpgk az leszarja. Én pl folyamatosan battlefieldezek és személy szerint azt nem értem, mi a jó egy wotban vagy minecraftban. Ízlés dolgán nem érdemes vitázni. De a maga zsánerében nagyon jó kis jatek.
-
szarvasbogár
aktív tag
Sajnos már a mostani rpg-k is kezdenek elkorcsosulni de azért még akad pár gyöngyszem
nekem az egyik kedvenc műfajom főleg a régivonalas jrpg cuccok (final fantasy összes, breath of fire, secret of mana, terranigma stb) ezek voltak az igaziak
magával ragadó történet, fülbemászó zenék, lehengerlő harcrendszer, száz meg száz órás fejlődési potenciál...
A mai generáció lassan már azt sem tudja eszik vagy isszák az ilyesmit.
Aki viszont szereti az nagyon szeretiDe megértem mert különbözőek vagyunk én pl kb 10 percet bírnék játszani egy számomra teljesen érdektelen végletekig unalmas elcsépelt cod szerű tucatlövöldével..
-
gabor7th
addikt
Jelentkezzen aki megvenné. Van erre kereslet MO-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest