Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
A harmadik rész zseniális volt ps2re, de a negyediket is imádtam 360on. Klasszikus tri ace jrpg. Akinek ez mond valamit, úgyis megveszi, akit meg nem érintenek meg a jrpgk az leszarja. Én pl folyamatosan battlefieldezek és személy szerint azt nem értem, mi a jó egy wotban vagy minecraftban. Ízlés dolgán nem érdemes vitázni. De a maga zsánerében nagyon jó kis jatek.
-
szarvasbogár
aktív tag
Sajnos már a mostani rpg-k is kezdenek elkorcsosulni de azért még akad pár gyöngyszem
nekem az egyik kedvenc műfajom főleg a régivonalas jrpg cuccok (final fantasy összes, breath of fire, secret of mana, terranigma stb) ezek voltak az igaziak
magával ragadó történet, fülbemászó zenék, lehengerlő harcrendszer, száz meg száz órás fejlődési potenciál...
A mai generáció lassan már azt sem tudja eszik vagy isszák az ilyesmit.
Aki viszont szereti az nagyon szeretiDe megértem mert különbözőek vagyunk én pl kb 10 percet bírnék játszani egy számomra teljesen érdektelen végletekig unalmas elcsépelt cod szerű tucatlövöldével..
-
gabor7th
addikt
Jelentkezzen aki megvenné. Van erre kereslet MO-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest