Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
A harmadik rész zseniális volt ps2re, de a negyediket is imádtam 360on. Klasszikus tri ace jrpg. Akinek ez mond valamit, úgyis megveszi, akit meg nem érintenek meg a jrpgk az leszarja. Én pl folyamatosan battlefieldezek és személy szerint azt nem értem, mi a jó egy wotban vagy minecraftban. Ízlés dolgán nem érdemes vitázni. De a maga zsánerében nagyon jó kis jatek.
-
szarvasbogár
aktív tag
Sajnos már a mostani rpg-k is kezdenek elkorcsosulni de azért még akad pár gyöngyszem
nekem az egyik kedvenc műfajom főleg a régivonalas jrpg cuccok (final fantasy összes, breath of fire, secret of mana, terranigma stb) ezek voltak az igaziak
magával ragadó történet, fülbemászó zenék, lehengerlő harcrendszer, száz meg száz órás fejlődési potenciál...
A mai generáció lassan már azt sem tudja eszik vagy isszák az ilyesmit.
Aki viszont szereti az nagyon szeretiDe megértem mert különbözőek vagyunk én pl kb 10 percet bírnék játszani egy számomra teljesen érdektelen végletekig unalmas elcsépelt cod szerű tucatlövöldével..
-
gabor7th
addikt
Jelentkezzen aki megvenné. Van erre kereslet MO-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest