Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nézd meg bármelyik Androidos topicot. Mást sem csinál a legtöbb egységsugaru user, mint custom kernel után szimatol.
Ezt viszont én sem értem. Egy telefont megveszel, majd használod. Ha van rajta egy rendszer ami működik, akkor mégis mi a fenének kellene azt felcserélni valami bizonytalan eredetűvel? Minek? Akiknek ez hobbi, és élvezik, azokat értem. De akik csak úgy az "újabb jobb" elképzelés mentén teszik, azokat nem értem.
Én linux alatt sem cserélgetem a kernelt, ha nem muszáj. Fent van a debian, ha az adott gép minden hardware -e normálisan megy, akkor nem kell kernel csere. Miért kéne? A biztonsági hibákra a patch -eket úgyis visszaportolják, és lejön a következő frissítésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gran Turismo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest