- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
válasz
zsoltesz9309 #6 üzenetére
Na de ez az hogy akkor be kell vezetni nekik is a Bluray lemezt..DVD-n kicsit húzós lenne..
-
xtremez
aktív tag
A szuper grafika mellé valamilyen fizika se ártana mert olyan röhej, hogy csak dobozokat tudok arrébb lökni vagy fizikszel pénzelt játékban egy plusz berakott "élményfokozó" van jelen és nem a játékmenet szerves részét képező rendszer...
-
Beri78
őstag
pikk-pakk lesz nagyobb kapacitású tároló, mert a letöltés nem megoldás erre
-
Szemjuel
tag
Parancsolj, a cikkben szereplő kép innen való, real time renderelték egy újgenerációs konzolon.
-
janos666
nagyúr
válasz
MasterMark #173 üzenetére
Jajj istenem! Ne kezd el!
30 és 60 fps közt csak a beteg ember nem lát különbséget, 60 és 100 közt lép be az egyéni érzékenységi faktor, és valahol 100 felett lesz csak teljesen mindegy.
Nem véletlenül mennek az EU TV adások 50, az US TV adások 60 fps-el. És ezt látja is mindenki, hogy mikor megy 50/60fps-es, TV-hez rögzített "szappanopera" és mikor van film mode deinterlace és IVTC. De még az 50-60fps-hez képest is látványos, ha használsz valami interpolációt, hogy még több képkockád legyen.
A megjelenítő működéséhez ennek csak annyi köze van, hogy az olcsó és közepes LCD-ken elmossa a blur a szaggatást, míg jobb PDP-ken minden képkocka tű éles, nincs látható maszatolás, így érezhetőbb a darabosság ~30fps mellett. De egyébként PDP-n még így is jobb a mozgásérzet, ha megbarátkozol azzal, hogy egyszerűen szar a 30fps, mert többet látsz a mozgóképből, mint mikor elmosódik...
És ugyan itt jön be a 720p-1080p -> ha elmosódik mozgás közben a kép, akkor kevésbé zavaró, de egy jó plazmán tömör gyönyör 1080p60-ban játszani PC játékokat. Nagyságrendileg jobb, mint 720p30-ban ugyan azon a PDP-n, vagy akár 1080p60-ban, csak LCD-n.
De sebaj, ha a következő konzolgeneráció tud majd 1080p60-at (vagy akár többet is, csak nincsenek még 4k2k TV-ink...), akkor ajnározni fog mindenki, hogy mennyivel jobb, mert folyamatosabb és élesebb a kép, mint a régi konzollal.
-
janos666
nagyúr
válasz
MasterMark #171 üzenetére
A 30vs60 fps nem grafikaközpontúság. Egy jó megjelenítőn, ami nem mossa el (például egy ~2010 utáni legalább középkategóriás plazma TV), már iszonyatosan zavaró tud lenni a 30 fps.
De ugyan így az is, ha 1080p megjelenítőre van kinyújtva a 720p-ben renderelt kép. Egyszerűn fáj nézni, ha tudod, hogy miről van szó.
Én szívesebben spórolok az effektekből, de natív felbontásban (általában 1080p) és 60fps-el rendereltetek. Így talán nem annyira csili-vili pár dolog (tükröződés és füst effektek, hasonlók), de folyamatos és éles a kép, nem szaggató és homályos.
A konzolprogramozók viszont pont ellentétesen gondolkodnak. Ezért nincs is ilyen gépem, pedig volt már a kezem alatt pár "hibás" Xbox360, amit aprópénzért megtarthattam volna, ahogy egy PS3-at egyszer tényleg majdnem háziasítottam is (hihetlen mocskos olcsón kaptam volna meg, ha beszámítom egy eladó portékámba).
De hát egyszerűen idegölő tud lenni a rendszer. -
MasterMark
titán
Hogy tudtok ennyire grafika központúak lenni...?
-
zooole
senior tag
Azigen!
Tehát.
1. Nem kell kompromisszumokat kötnöd.
Igen, végül is ott minden 720p homályos textúrákkal, de legalább egységesen gyatrán néznek ki.
2. Minden stabilan fut.
Ha neked a 30 FPS (átlag) stabil, egészségedre. Még mindig jobban örülök, ha valami ugrál 35-60 között, mintha 30 lenne és néha aláesne.
Amiket felsoroltál pedig nem tudom mivel lennének jobbak, mint egy Civilization, vagy Total War. Megsúgom: semmivel. Sőt! Megkockáztatom, sokkal jobbak és különbek, mint a lehúzásba átment Halo, vagy a GoW3. Autós játékokat imádom. Saját PS3-on rengeteget GT5-öztem. Forza 4-el szintén játszottam. PC-n pedig van egy olyan csoda, amit úgy hívnak, Project Cars. Azt meglátva a GT5 szerintem sírva szaladna ki a házból.
Ez a Blizzard = PC pedig vicc. Kezd átmenni CoD-ba a téma. FPS? KÓL OF GYUTI!44négy
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Dilikutya #164 üzenetére
"(...) annyi történik, hogy aktualizálják a hardvereket, így egy konzol is újra meg fogja tudni jeleníteni azt a látványt, amit egy korszerű PC. Aztán majd megint le fog maradni"
Csak kérdés, hogy hány év múlva... multiplatform játékoknál úgy ~2010 végén lett "jobb" a PC-s változat, na az meg kb. 5 év "előny" volt a konzolok számára.
Majd ha aktualizálják, újra lesz olyan hardver amit a végletekig kiismerhetnek a fejlesztők... de ehhez is idő kell, és bizony addig mindegyik platformon ugyanaz lesz a látvány.
-
zooole
senior tag
Csakhogy az Uncharted 3-nak a játék része foglalt 15 gigát maximum. A többi szinte csak tömörítetlen pre-rendered videó volt 2x, mivel mindegyik megvolt 3D-ben is.
Ez mire jó? Jól át lehet vele baszni a népet. A Last of Us első trailere előtt is szépen kiírják, hogy "This video was recorded directly from a Playstation 3", pedig végig előre renderelt videó.
Nyilván nem hazudnak, de nyilvánvaló, hogy azt akarják elhitetni a néppel, hogy az real-time cucc.
Azzal meg ugye nehéz felvágni, hogy "nézzétek, az én konzolom le tud játszani tömörítetlen 720p-s videót"
Hát igen, a Sony nem hülye.
GoW3 az, ahol ilyenek nem nagyon voltak.
-
cucka
addikt
válasz
Dilikutya #164 üzenetére
A filmszerű élmény nem a poligonok számától függ, hanem attól, hogy hogyan prezentálják az adott témát.
A GTA3, mai szemmel rettentő bénán kinéző átvezetői pl. filmszerűek voltak. A Blizzard féle átvezetők legfeljebb a zs kategóriás szörnyes filmek mércéjével tekinthetők filmszerűnek (bár azoknál jobb a grafikájuk, ez tény).Általában véve nagy hiba, ha a dizájn, a történetmesélés vagy a játékos által megélt élmények kontextusába technológiai kérdéseket kevernek bele.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mister_X #163 üzenetére
Nem fogja. Azt a filmszerű élményt még a következő generáció elején biztos nem fogják nyújtani. Következő generáció - ezt sokan túlmisztifikálják, csak annyi történik, hogy aktualizálják a hardvereket, így egy konzol is újra meg fogja tudni jeleníteni azt a látványt, amit egy korszerű PC. Aztán majd megint le fog maradni, így a játékok megint nem úgy néznek ki PC-n, mint amire a hardver képes lenne. Bár most azért jóval kisebb lemaradás lesz, elvégre ma már nagyon komoly grafikát lehet csinálni, adott lesz a HD felbontás is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dilikutya #158 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy még mindig erôs kontraszt van egy csilli-villi renderelt animáció és a játék között. Mint említetted a Blizzardot, ott az intrókban és a kampányok elején-végén mutatnak neked animációt, de egy Final Fantasyban öt percenként az arcodba nyomnak egyet.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mister_X #157 üzenetére
Nem értem a problémát. A PS3-adban van Blu-Ray meghajtó, a következő generációban is az lesz, nem kell külön beruháznod rá. Legfeljebb annak gond, aki digitálisan vásárol, mivel tárhely és sávszéleség nem árt.
Ráadásul itthon ha jól megy neked, havonta többször veszel játékot pl. Steam-ről, akkor még a szolgáltatód baszogatni fog a rendszeres jelentős havi adatforgalom miatt. -
-
Mister_X
nagyúr
Én úgy tudtam, hogy a BD-k nyolc rétegesek is lehetnek, anno 2006-2007-ben a Sony ennek a technológiának a felfuttatásán fáradozott és akkor mondták, hogy akár 200GB-ot is elbírhat egy korong.
-
MasterMark
titán
Nem értem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Darth_Revan #149 üzenetére
Diablo 3-ból nem is volt alternatíva, OS/X-et leszámítva. De az se nagyon hatja meg a japánokat szerintem.
-
Darth_Revan
veterán
Egy japán cégről van szó, Japánban így néz ki egy játék eladási mutatója %-ban:
-konzol: 60%
-kézikonzol:35%
-PC: 5%PC túlságosan a háttérbe van ott szorulva, van olyan játék, aminek a PC-s változatából (hivatalosan) nem is importál egy nagy forgalmazó sem, például ilyen a Deus EX: Human Revolution, hivatalosan Japánban (japán szinkronnal) nem jelent meg PC-re, csak X-Box 360 és PS3-ra, akinek PC-re kellett, annak maradt eBay, Amazon külsős eladó vagy egy bolt, aki maga intézte a behozatalt.
Néhány igazi nagy címet leszámítva (pl Diablo 3) PC-re Japánban elsősorban csak Visual Novel-t adnak el, amihez meg nem kell egy áll leejtős grafikus motor.
-
e00dgy
aktív tag
Jól látod! PC játékért soha nem adtam ki 10 ezer forint felett. 5 éve volt 8 ezer a NFS Carbon.
Azóta nem vettem új játékot.De mi a helyzet egy igazán jó játékkal? Diablo III
Ezt megvettem 15 ezer forintért. Bizony jól sikerült a motor. Szegény 4890 esem nagyon szépen vitte!!! Így kell játékot írni, és veszik is!Mellesleg szerintem, aki igazi HC gamer sose fog megválni a PC-től, szerintem. Lehet a konzol akármilyen jó.
-
Beri78
őstag
jöjjenek az új adathordozók
lassan vinyót adnak majd a bd helyett, vagy egy nagyobb pendriveon jönnek majd ki a játékok -
r3dsnake
nagyúr
De játék közben mégis tud számolni? Azt birom legjobban amikor félig vidi, aztán átvált gép által számolt "videóra" még mielőtt elkezdődne a jelenet, amit te irányítasz. Jó, mondjuk minek spóroljanak, ha ott a nagy lemez, de szerintem ezt megoldhatták volna renderelt vidik nélkül. De lehet, hogy tényleg technikai oka van, nem tudom.
-
cucka
addikt
50 gb+ méretű játékok? Mi lesz a betöltési idővel? 2012-ben megint eljutunk oda, hogy lemezeket kell cserélgetni meg percekig töltöget a játék?
(#136) r3dsnake
Szerintem technikai okok miatt nem cserélik le az előre renderelt videókat a járék engine-jével készült dolgokra - ilyenekre gondolj, hogy egy jelenetnél nem bírná real-time kiszámolni a gép akadozásmentesen, vagy túl sok minden történik és nem férne bele a memóriába a sok textúra, szóval hasonlók.(#138) banhammer
Az egyik vonal a fotorealisztikus AAA játék, a másik vonal meg a casual. Semmi közük egymáshoz, külön liga.Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy neked nem a a szigorúan vett játékélmény hiányzik a mostani játékokból, hanem a te gyermekkori játékélményeid. A játékok nem lettek szarabbak az évek során (sőt, ellenkezőleg), te nőttél fel (meg én is).
-
banhammer
veterán
Hiába lesznek a játékok egyre szebbek és szebbek ha a játékélmény a bányabéka segge alatt van.
A madaras lövöldözős játék olyan egyszerű, mint a faék és a fejlesztő hülyére kereste magát rajta.
Kicsit el kéne gondolkozni... -
r3dsnake
nagyúr
Az uncharted 3 a 3d-s videofájlok miatt volt majdnem 50giga, amúgy le lehet(ne) csupaszítani 20 köré/alá. Furcsa, hogy az uncharted tele van renderelt vidivel, nem értem miért nem teszik bele azt is, megírtként, ha már előtte biztos hogy megcsinálták és azt felvéve került bele videofájlként.
-
kariad
senior tag
Akkor ideje fejleszteni....
Hol vannak azok a pár Kb-os játékok már..... -
sting2
addikt
Nagyon igazad van abban amit írsz, de! ha meglépnék a "közös platform" kérdést, komoly iparágak és annak kiszolgálói tűnnének el a piacról, azonnal.
A folyamat már elindulni látszik, ez nem kérdés.
Azért még legalább egy generációt szeretnék hagyományosan élvezni, ergo lemezezni.
Mondjuk a bődületes látványért már lehet beáldoznék ezt-azt.... -
sting2
addikt
Nagyon igazad van abban amit írsz, de! ha meglépnék a "közös platform" kérdést, komoly iparágak és annak kiszolgálói tűnnének el a piacról, azonnal.
A folyamat már elindulni látszik, ez nem kérdés.
Azért még legalább egy generációt szeretnék hagyományosan élvezni, ergo lemezezni.
Mondjuk a bődületes látványért már lehet beáldoznék ezt-azt.... -
janos666
nagyúr
Én szinte mióta csak PC-vel foglalkozom (2004 környéke...?), fotelben ülök, karfán az egérrel, rádiós billentyűzettel az ölben. És igen, egy ideje már plazma TV-t, nem LCD monitor bámulok.
Én sem értettem soha, hogy miért kell görnyedni. Ez inkább azoknál áll elő, akik makacsul ragaszkodnak valami bevésődéshez a PC-t egy poroszos irodai dolgozóasztal mintájára kell elhelyezni még akkor is ha alapvetően szórakozásra használjuk (vagy vegyesen). Aztán elfelejti, hogy ezért csak ő a hibás...
-
Dilikutya
félisten
Igen? Akkor meg végképp nem vágom, mi a felháborodás tárgya egyeseknél. Valamiért DVD-re emlékeztem.
A warez vége meg úgyis az, hogy kiírja. Vagy olvassa merevlemezről is? Tökmindegy, milyen úton jutunk el oda, a vége az. Akinek ilyen konzolja van, az ugyanis minek háborogna a meghajtó miatt? -
tDr1v3r
veterán
válasz
Dilikutya #124 üzenetére
"nem tudom, adnak-e ki játékot PS3-ra BD lemezen, gondolom a nagyokat már igen, de amúgy a dual layer DVD-ket használták"
Te ezt honnét szedted?
Már a legelső játékokat is BD-n adták ki PS3-ra... DLDVD-t még mindig csak az X360 használ...
No meg, a warez se úgy megy hogy kiirogatja BD-re a letöltött játékot...
-
Dilikutya
félisten
Részben igazam van, mert az Xbox-ra tényleg igaz, csak az XboX360-ra nem
.
Abban egy 733MHz-es Pentium III CPU van mPGA2 foglalatban. A VGA valóban nem desktop, MS-Nvidia fejlesztés, a rendszert is újnak tartották, de valami NT/2000 variáns lehet.
A 360-ban valóban más CPU van, IBM PowerPC fejlesztés, azokat viszont a Unix/Linux rendszerek szokták tudni kezelni, nem egy nagyon idegen architektúra.Cyberpunk: nem tudom, adnak-e ki játékot PS3-ra BD lemezen, gondolom a nagyokat már igen, de amúgy a dual layer DVD-ket használták, az átlagos mérethez elég most is. De amúgy neked mindegy, hisz alapból BD meghajtó van a PS3-ban, legfeljebb veszel BD írót kiírni a torrentes anyagot
.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Dilikutya #109 üzenetére
"az XboX egy PC, egy direkt rá pofozgatott Linux-al (valami Linux variáns a keretrendszer)."
Nem... XNA Framework van, vagyis .NET, csak kicsit átszabva, köze nincs a Linuxhoz. Az meg hogy PC lenne, a proci architektúrája kicsit rácáfol...
(#120) Cyberpunk: Xboxnál pl az van hogy több játék (exxklúzívak, nem exxklúzívak) ami 2-3-4 DVD-n jön ki, no ezért kell a BR a PS3-ba - az meg hogy több játék ronda textúrákat használ PS3-on is, a portolók sara, ugye a konzolos verziók közül az Xbox-os szokott előbb elkészülni, és azt portolják PS-re (illetve PC-re, persze jobb textúrákkal). Egy exxklúzív címnél azért más a helyzet textúraügyileg... mindegyik platformon, háttértártól függetlenül.
-
Cyberpunk
félisten
most mondja meg nekem valaki egy PS3-as játéknak mi szüksége volt eddig is BR-re? Mert azt nekem senki se mondja hogy kell az, mivel nagy felbontású textúrákat még csak nyomokban sem tartalmaznak, amik az igazi helyfoglalók, de a videókra is igaz ez. Szvsz egy DVD DL elég lenne oda is. Ez szimplán csak baromság.
-
Ateszzero
őstag
Igen , de csak ismételni tudom magam:
" Szóval itt nem az a kérdés hogy pc jobb-e vagy konzol , hanem az a kérdés melyiket mire és mennyi beruházással. "
Persze hogy meg lehet oldani, ezt nem firtattam.
Csak egy 82 cm-es HDTV-m van amin nincs , csak RCA és scart csatlakozó bemenet, így beruházásmentesen , könnyebb választás volt a konzol.-106cm-es full hd plazma( hogy ne menjek az egekbe az árakkal) - kb 130ezer
- Ati HD 6850 1Gb (hogy ne menjdek az egekbe az árakkal) - 38ezer
Ez kb 168ezer , ha jó a jelenlegi alaplap proci és memória együttesem . ha nem jó , akkor még mehetnék tovább is , de inkább nem megyek bele.
Ellenben egy Xbox360 slim durván most 49ezer ft , amit rákötök a tv-re és meg van oldva. Nem esek hanyatt ugyan a grafikától , de még a megfelelő nálam. -
jocek91
aktív tag
Kicsit eltértünk a témától srácok...
-
wolfman
veterán
-
Ateszzero
őstag
Aki ide jár a ph-ra fórumozni , és van valamilyen konzolja , azok nagy részét nem kell meggyőznöd a pc "jobb"-ságáról, pl én is évekig pc-n játszottam 19-es monitoron 1280-as felbontáson és már azon is meglátszik a grafikai különbség a pc javára , de meguntam hogy minden jó játék amit akarok nem jön pc-re , így inkább feláldoztam a nagy teljesítményű vga-mat hogy vehessek egy xbox-ot , ,mert tudtam ha játszani akarok , inkább azon fogok kényelem szempontjából is és játékélmény szempontjából is , mert hát kényelmesebb az ágyon egy nagyképernyős tv előtt mint fél méter távolságból görnyedve egy kis monitor előtt.
Szóval itt nem az a kérdés hogy pc jobb-e vagy konzol , hanem az a kérdés melyiket mire és mennyi beruházással.
Részemről itt a konzol vs pc érvelgetés itt végetért , és nem vagyok se konzol , se pc fan. -
Manbal
senior tag
Szeretnek ezek a konzolbérenc fejlesztők nagyokat mondani... először érjék el a 20GBot
utána majd esetleg lesz egy BD lemezt teljesen megtöltő játék is, valamikor 2015 körül...
szal szeretnek ezek nagyokat mondani hogy "mindenkinek" elálljon a lélegzete...
-
wolfman
veterán
Már ezerszer próbáltam meggyőzni konzolosokat, hogy PC a jobb, de eredménytelen lett minden próbálkozás. Ott tartok, hogy egyik felet sem lehet meggyőzni a másik igazáról, mert bár észérvek lennének, elég hamar elfordul az ilyen beszélgetés "a te k.rv@ @ny.d@t te f@szk@l@p" jellegűvé.
Én PC fan vagyok, mert szeretem bütykölni a gépemet, csinosítani, halkítani, azt pakolok bele amit akarok, konzolnál ezt nem leget, csak már kifejezetten CASEMOD-dal. Meg még azért mert nekem a bill+egér páros az ami fekszik. 6 éves korom óta PC előtt ülök, ezt szeretem, ezen szeretek játszani. Nem csak játszom, de irodai munkát is szoktam végezni, hangot, videót szerkesztek, AutoCad-ezem stb. Konzol csak játék!
Én roppantmód igazságtalannak érezném, ha a játékok és a PC neve külön válna, mert nincs kedvem az amúgy nagyon szeretett gépem mellé még egy konzolt is venni, csak hogy tudjak játszani. Dolgozom, ha végeztem lépek be a csatatérre.
A konzol azért életképesebb, mert sokkal több a fiatal, aki alapvetően sík hülye az informatikához, de egy power gomb benyomására még képes hogy játszani tudjon. Ők a célközönség, nagyobb potenciál, nagyobb pénz folyik be tőlük. Nem akarnak semmit, csak játszani, nekik bőven elég egy konzol! Mindegy mi van benne, mindegy milyen kurva hangos, mindegy milyen iszonyat meleg, de szépen néz ki a TV mellett, működik és viszi a HALO 19-t is! Erre tényleg jó!
Viszont az is igaz, hogy aki picit minőségi ember, az látja a grafikai minőséget PC és konzol között a PC javára! Az irányítás más tészta.
-
Dilikutya
félisten
Érdekes, anno, amikor a Force Unleashed megjelent, pont azt mondták, hogy azért nem jön ki PC-re, mert nem lehetne normálisan futtatni. Aztán persze a játék megjelent mégis, mert nyilván ez az indok marhaság. Ahogy az is, hogy valamire csak a PC alkalmas.
wolfman: nézd meg ugyanannak a játéknak a konzolos és PC-s verzióját, méretben nincs túl sok különbség, annyi főleg nem, ami tömörítetlen textúrákra utalna.
A megjelenésekor korszerűnek számító VGA van a konzolokban, picit leegyszerűsítve a dolgot pl. az XboX egy PC, egy direkt rá pofozgatott Linux-al (valami Linux variáns a keretrendszer). -
wolfman
veterán
válasz
Ateszzero #17 üzenetére
Van benne VGA persze, mert valami megjeleníti a dolgokat, de egy konzolban lévő VGA nem izzad meg annyira mint egy PCben lévő, nem kell annyit dlgozzon, mert a Konzolos játékok lemezén lévő textúrák tömörítetlenül vagy picit tömörítve vannak felpakolva, ezért kell nekik akkora hely hogy BD50 keljen nekik! PCben a VGAnak sokkal több feladata van játék közben!
-
ceia
őstag
Gondolom, ez inkább a konzolokat érinti. PC-n a digitális terjesztést erőltetik, úgy meg töltsön le 50+ gigát, aki akar..
Én még 8-at sem szívesen töltenék le a 10 megás netemmel. Már most is elégedett vagyok a grafikával, legalábbis ami a felbontást illeti. Ráadásul még ki sem használom, mert nekem csak 1280x1024 van
Na igen, aki még C64-gyel kezdte, talán másképpen látja. A jelenlegi részletességen belül is lehet növelni a realisztikusságot a fizikával, fényekkel, AI-vel, ebből sem hoztak még ki mindent. Inkább ezekben, meg a tartalomban, játszhatóságban kéne fejleszteni..
-
LSL1337
őstag
játszottam az összes exklúzívval, Halo-n csak pislogok hogy azon a kalap szaron mit lehet szeretni!
Forza jó, de GT5 jobb, de igazán egyik sem szimulátor, arra megintcsak ott a PC
gears átlag TPS, Uncharted ami kicsit kiemelkedő, God of War jópofa, Killzone csak egy egyszerű, de jó FPS, dark souls, 1 RPG a tömegből, van bőven PCre is, és az amúgy jön ide is, max előző része ami exklúzív
Infamous, hát elmegy, de az se akkora játék hogy ezért kell egy PS
én anno gt5 prologue miatt vettem PS3-t, és jött a pofára esés, hogy a youtube videók milyen királyul néznek ki, aztán in-game, real time mindjárt más a helyzet:\nem csak torrentről lehet letölteni PCre játékot, nem tudom feltűnt-e.
1080p-nek mi köze a bughoz és egyéb dolgokhoz? van bugos játék PCn is, konzolon is
számtalanszor fagyott le a PS-em és a boxom is, és ott is van bug a játékban, nem kell szent tehénként kezelni150k-s gép az nagyon drága nem?, mert egy olyannal megy a nagyrész 1080p-ben, és nem 720p30-on, mint egy gears vagy halo, nem kell az embernek az utolsó vasát is HW-re költeni, hiszen lassan 5 éve fogják vissza az igazi előrelépést a konzolok (dx9, 512 RAM),
azt elfogadod hogy egy PCre mindenkinek szüksége van, arra egy normális gamer upgrade több mint egy xbox ára, de nem sokkal, és az az eredeti játékok árán bőven visszajön elég rövid idő alatt (+3 felár)
jah fanboy vagyok, nem lehet velem vitatkozni
ha nincs érved akkor valóban nemkompromisszum nélküli játék a konzol? ezen besírok, mert a konzol másról nem szól mint csak kompromisszumról, azért hogy olcsó legyen a vas
1 előnye van szerintem a konzolnak nagy ritkán, ha nagyon fáradt vagyok, és nincs kedvem asztalnál játszani, akkor az megy a fotelból, de rendesen lőni kontrollerrel sem lehet, csak felhúzza az embert, pláne ha nehezebb fokozatokon próbálkozik az ember:\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest