Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Nem bantam meg, hogy nem vettem meg. Tomb Raider Full collection volt 14 dollar Steam aruhazban, a sima meg nagyon sokszor 10. Just Cause 2 meg 1 tf2 kulcsert beszerezheto nemreg votl 80%-os sale-en.
-
törölt tag
A zsákbamacskában:
- Tomb Raider
- Just Cause 2
- Hitman: Blood Money
- Dungeon Siege III -
-
törölt tag
Az azért érdekelne, hogy digitálisan terjesztett dolgok megvételéhez miért kell nekik lakcím...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cskamacska #24 üzenetére
Nyugatabbra ugyan annyiba kerül a PC-s cím, mint a konzolos, továbbá igazán csak akciózáskor hajlandóak pénztárcát nyitni...
-
cskamacska
addikt
válasz
lionshamlet #21 üzenetére
Na ezt a hsz-t megjegyzem, és körbehordozom a konzolos híreknél mint a véres kardot.
Egyébként a konzolgyártóknak fizetendő díj miatt nem lehet olyan olcsó a játék mint PC-n, ahol a gyártók még támogatják is a játékokat.
-
BlackSoft
addikt
Én rendeltem, aztán meglátjuk mi lesz benne
Remélem olyanok, amik még nincsenek meg
-
lionshamlet
senior tag
Ehh, ps3-ra miért nem tudnak ilyen akciók lenni.
-
Bad Pritt
félisten
Deus Ex Director's Cut-ra szerintetek van esély?
-
Prof
addikt
FF XIV tuti lesz benne, mert ugyis havidijas. Tomb raider (full TR collection volt 14 dollar nemreg) Hitman is siman (AMD bundle game), meg egy FFVII azt jonapot.
Az lenne a jopofa ha random lenne a tartalom egyenenkent. Azzal arra kesztetnek az emberket vegyenek tobbet -
cskamacska
addikt
Egyébként lehet sejteni mi lesz benne, Tomb Raider, Hitman Absolution, Sleeping Dogs, ezek többször voltak már erősen leárazva, 6 euro környékén pont el lehet őket képzelni együtt.
Egyébként konkrétan bármi lehetne benne(SE boltjában több régi játékuk is előfordul), ha az eredeti MSRP-vel keménykednek. -
pigster
senior tag
50 fontos meglepetés 5 fontért
Ezt inkább zsákbamacskának hívják... -
Depyangel
tag
Ha jól értem akkor 4db steamen aktiválható játék lesz a csomagban
Én még gondolkozom rajta, félek ettől a final fantasytól
az nagyon nem kéne bele nekem
-
fityesz9
tag
D... int the box.
Bevallom én ne mvtam tisztában pontosn milyen játékok tartoznak a Square Enixhez,
mivel cska a Tomb Raider van meg tőlük, megnéztem, így én is Final Fantasyt sejtek, hogy benne lesz. A Tomb Raider kérdéses, mert a shopos ára 60 Eur, az önmagában túllépi a keretet, de kiderül. -
Dzsabba
aktív tag
Megrendeltem én is.Nem vagyok nagy angolos,ha jól értem,akkor majd dec. 20. délután adják ide?
-
GRaul
őstag
en megrendeltem. kivancsian varom majd
-
dredbiro
senior tag
Ezt fontolóra veszem,köszi
-
Mister_X
nagyúr
Pff, szívesen megvenném, de a Tesco volt kedves kitolni velem
Szerintem lesz benne Sleeping Dogs és Tomb Raider is. Ha csak az egyik kerl bele, már akkor is ajándék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest