Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nem mindegy hogy TT SpinQ vagy SpinQ VT, mert az egyik merőleges a procira, míg a másik párhuzamos a lamellákat tekintve.
Nekem egy VT-m volt és igencsak meg voltam elégedve a teljesítményével és cirka zajtalanságával. A Phenom II x4-em meghúzva sem látta a hűtőt soha 800-as feletti fordulaton.
[link] (Itt még csak a Phenom proc volt alatta)
A csiga forma azzal a bevágással, gyakorlatilag tényleg tisztíthatatlanná teszi majd a bordát. És nem értem, hogy miért jobb, ha egyik oldalt vastagabb a borda, azaz vastagodó. Így benne van a lehetőség, hogy a "csapágy egy irányba kopjon, merthogy a terhelés nem egyforma". De ez csak az én meglátásom. Ebből a szempontból a SpinQ VT sokkal jobban megfontolt megoldás volt. Bár azt hozzáteszem, hogy az AMD lefogatóját egy elmebaj volt felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest