Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
petipetya #23 üzenetére
Én is megtaláltam már a hiba okát. Egyszerűen nem is értem, hogy tud egy alkalmazás ignorálni egy karaktert.
Ettől függetlenül fent állnak még az apró gondok a mint-el. Pl belépéskor a random magyar/angol billentyűzet kiosztás
A beállításkor pedig mindig magyart mutat. Ez pl elég idegesítő. -
Speeedfire
félisten
Pedig ha nincsenek extra igényeid (ez nem teljesen jó megfogalmazás), akkor minden gond nélkül jó lehet egy linux.
Szatyor95: Valahogy így vagyok vele én is.
Lomha 8V: Alkalmasnak alkalmas, csak vannak furcsaságai. Mondjuk lehet, hogy a backport repo bezavar neki és emiatt nem a legjobb.
Rive: Anno a 6.4-et próbáltam még, kellemes rendszer. Nekem mondjuk a kde a kevésbé bejövős rendszerek közé tartozik.
kemotox: Pedig elég sok játék van már rá, illetve az új unreal engine natív támogatni fogja. -
Speeedfire
félisten
Nincs rá menüpont, ezt csak konfigban lehet beállitani.
Egy ideje használom már az sqldevelopert, de nem az igazi. Toad alatt annyi lehetőség van, hogy öröm használni, mindent a kezem alá rak. Nem kell trigger/sequence párost csinálni (tudom, nem egy nagy dolog), hanem magától megcsinálja.
Riportok készitése, alternativ sql készitése akár hint-ekkel kiegészitve ha kell. stb stb
SSD van, ram van. Szóval nem ölnek meg teljesen ezek a bugos java programok.GNOME Shell alatt a siman 3-ast érted? Az sem rossz, de akkor inkább a cinnamon. A legjobb ablakozó, amivel eddig találkoztam és nem eszi meg a vasat sem.
bsh: Próbáltam már ilyenekre guglizni, de eredménytelenül. Rossz konfig/program okozza ezeket. Pl a mostani bill is biztosan valami frissités miatt van. Egyedül a hosszú i nem megy. Minden más igen és random dobja el a rendszer. Gép reset, oké. Dolgozok rajta és egyszer csak nincs.Lehet, hogy nincs tökéletes rendszer, de a tökéleteshez közeli biztos van. Nem hiszem, hogy minden fejlesztő sz*rik a bug-okra és a visszajelzésekre.
Fr0z3n: Win 8-at semmi esetre se. Win 7-et már igen.
Illetve csak azt hiszed, hogy nincs vele gond. -
Speeedfire
félisten
Már RC státuszban vannak a 17-es kiadások, amúgy én is agyalok, hogy megvárom. Hátha javitgatnak rajta pár dolgot. Akkor meg újrahúznám a rendszert nulláról.
Csak fura, hogy nincs egy normális desktop rendszer linuxra, ami mindennapos használatra van. Nem is értem a fejlesztőket, ez nekik is érdekük lenne, hogy olyan rendszert rakjanak össze amivel nincs nyűg. Elvileg ilyen lenne a linux mint is, de gyakorlatban mégsem. Mondjuk talán ez áll legközelebb a használható desktophoz.
Egy ubuntu 14.04 cinnamon házasitást is megnéznék még. -
Speeedfire
félisten
A grub-ot te magad is be tudod állitani, hogy mennyi idő múlva tűnjön el. A sima ubuntu nekem a rengeteg bug miatt nem jött be, szűz rendszer indulásakor már hiba volt és 2 percenként dobta az ablakot, hogy jelentsem a fejlesztőknek.
A legkiforrottabb eddig a debian, de az meg régi csomagokkal rendelkezik. -
Speeedfire
félisten
Szégyen, hogy ilyen hibák vannak a legnépszerűbb linux distro alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest