Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az első fanmadet már láttam. A HTC Lexicanum videóiból jó pár meghallgatva, ez volt a legjobb módja a "tanulásnak". Ian Watson teljes Warhammer 40, 000 univerzuma beszerezve pdf-ben magyarul. Bár neki még nem álltam, és nem tudom mikor lesz időm rá. Cifu mester sok mindenben segített már.

De azért köszi!

-
Xorith
tag
Készülő "fanmade" film: The Lord Inquisitor - Prologue [UHD] És itt hallgatható is történet a Warhammer 40k-ról:HammerTime Cafe
Egyébként meg ajánlom figyelmedbe Ian Watson műveit! Várom a játékot én is.
Bár ebben "csak" génorzókat kell gyilkolászni igazából
-
acura
tag
Várhatóan nem lesz komoly védelme, így a megjelenés napján lehet tesztelni a törttel.
Mi is így tervezzük, mert nem mindenkinek van éppenséggel naprakész gamer konfigja, de ha a gyengébbik konfigokon is használhatóan fut, akkor tuti vétel lesz.Régen nem hozott lázba játék, így ezt nagyon várjuk. Pedig egy igazi vicc, hogy nem veszik észre a játékgyártók, csak annyi kellene sok esetben, hogy azt a szaros kampányukat ki lehessen vinni coopban(min.4fős) is, és máris megugranak az eladások.
-
.LnB
titán
Valamiért minden negatív előjel ellenére is vonz ez a játék, és ráadásul alapból nem szeretem az ijesztgetős, parás játékokat. Pár hete elkezdtem utánajárni a WH univerzumának viszonylag sok tudást szívtam magamba, bár egy ideje abbamaradt a tanulás.
Nem tudom mi lesz. Jó lenne vásárlás előtt kipróbálni ezt a játékot. De várom, és érdekel. Kíváncsi leszek az értékelésekre. -
Plasticbomb
addikt
Naaaa. Pedig már azt vártam, hogy megmutathassam öcsémnek, és végre tudjunk valamivel érdemben játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Yettel topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest