- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezeket azért jó tudni. De így is előre kell főznöd ha rendszeresen használod, ráadásul nem 12 órával, hanem napokkal. Egy étteremben ez nem gond, ott természetesen előre dolgoznak, de a háztartásokban ez azért annyira nem jellemző. Otthon inkább csak az dívik, hogy adott ételből sokat készítenek és a maradékot későbbre elrakják.
Még azt nem értem, hogy ezek szerint általában csak húst készítenek vele? Mert gondolom a babot,a sárgarépát, vagy a krumplit nem sütik át tálalás előtt, hogy sültes kérge legyen. Azt meg elképzelhetetlennek tartom, hogy az 1 hétre előre megfőzött, majd hűtött, végül kérgesre sütött hús finomabb legyen, mint a hagyományos módon teljesen frissen elkészített verzió - de persze hozzáteszem: sosem kóstoltam a Sous Vide változatot.
Egyébként mondanál egy példát "bonyolultabb" ételre, aminél ez a módszer egyértelműen győztes egy étterem esetén? Esetleg Wellinton?
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez biztos nagyon jó és egészséges dolog, a leírás is rendkívül részletes, de el nem tudom képzelni hogy milyen lehet amikor otthon már előző nap éjjel fel kell rakni a másnapi ebédet.
Nem is beszélve arról, mibe kerülhet 8-12 órán át folyamatosan működtetni egy fűtőszálas eszközt egyetlen fogás miatt.
De nálam hab a tortán az, hogy ha adott napon az ebéden kívül még egy másik étkezés menüjét is Sous Vide módon szeretnénk elkészíteni, akkor kapásból két edényre lesz szükség, mert senki nem tart akkora szüneteket két evésidő között, mint amíg itt bármi is megfő.
UI: Ez nem feltétlen egy Neked, inkább a módszernek szánt kritika és a véleményt kizárólag a cikkedben olvasottak alapján alakítottam ki, máshol nem néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest