- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruban
tag
Angoloknál jelenleg épp 200 font az ára...
-
creation
senior tag
+1
A kis Kitvision kamerámmal kb ugyan ez kivitelezhető, csak a tokjának hála mélyebb vizekre is elevez + van kijelzője. A wifi és a BT mint fogyasztó eszköz nekem nem hiányzik. Ilyen és ehhez hasonló modellek kínai áruházakban tömegével kaphatóak. (dx, pandawill, focalprice ect...)
-
macskea
őstag
Sajnos a kameralencsét nem védi semmi, legalábbis nem találtam semmi erre utalót. Ez így nagyon gyengus, mi nem tudnánk használni, pedig a méretet, sebességét és a sötétben látását tekintve akár jó is lehetne. Egy ilyen kamerának a lelke a tartozékkínálat, és abban a GoPro eddig verhetetlen.
-
gyulank
addikt
A milyen technikának köszönhetően lát sötétben? És miért ÉS? Feltételezem az IR LED-ek az optikába vannak, a kamera mellett, de nem ennek köszönhetően lát sötétben, mert ha a lencsén kívül külön oldalt lenne az ÍRLED, akkor se lenne rosszabbul látható a sötét dolog, plusz szerintem így se látható jól egy akció.
-
-
oncsi
őstag
Ha valaki tudja, hogy hol, és mennyiért lehet venni, én biztosan veszek. Pont ezt keresem. IP kamera, pici, éjjel is lát, lassitott felvételt is tud. Tökéletes lenne. (Nekem)
-
kromatika
veterán
Jó cucc,nekem tetszik.
-
FHD 30fpssel, képstabi nélkül, USB2 csatlakozással ez így egy nagy NULLA. Tök jó a sok kiegészítő de pl távirányító nincs. Nagyon maximum olyan 60-70$ lenne a reális ára. De biztos lesz vagy 2-300$
-
atike
nagyúr
....külön infravörös fényforrás....? Tessék? Mármint hogy külső? Vagy mi?
-
atus72
őstag
hüvelykamera
-
tigipuf
senior tag
Valaki aki esetleg otthon van a témában,vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gopro hero 7 black
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged