-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
Nos uraim!
A mai nappal beléptem én is az xperia z "szektába".
Note 2-ről váltottam eddig ebben a 6 órában amit használtam vegyesek az érzéseim.
Ahogy a note 2 használatban volt ugyan úgy használom a Z-t is de nekem eddig az üzem idő botrányos!
Elsőre azt hittem hogy a sarokban valami visszaszámláló van aztán rájöttem hogy az az aksi %-a kb úgy ment le mint ha percenként visszaszámolt volna!
Eddig vegyesek az érzéseim a telefonnal kapcsolatban de a hangszórója az kb olyan mintha valami tamagochi nyekeregne. A melegedésről ne is beszéljünk!
A többit meg majd meglátjuk!
Ha lesz kérdésem remélem bizalommal fordulhatok eme kis közösséghez!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
-
Djatis
senior tag
válasz Burt1793 #4092 üzenetére
Nem volt semmi problémám a note 2-vel csak már 7 hónapja az volt és kezdtem rohadtul unni
Ezt a full hd-s sony-t meg azért választottam mert nem akartam "gagyibb" telefont a note-nál és hát s4-et nem veszek mert az átverés.
Ami szóba jöhetett volna az a htc one de htc-m soha nem volt attól félek kicsit meg gagyi a kamerája.
Vagy padfone 2-őt ettem volna de nem veszek mert jön az infinity és akkor inkább majd azt!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Kell is ennek a telefonnak ilyen védelem mert jobban tüzel mint valami kiéhezett szuka!
Péntek óta használom de eddig nagyon vegyesek az érzéseimA magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Nekem az a megállapításom hogy netezés közben igen meleg lesz nem azt mondom hogy el kell dobni mert olyan forró de inkább meleg mint langyos.
Note 2-ről váltottam és az a meglátásom hogy az N2 akkor volt hasonló meleg mikor NFS-eztem rajta a z meg net közben produkálja ezt!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
-
Djatis
senior tag
-
Djatis
senior tag
válasz petipetya #4271 üzenetére
És egyébként azt észre vetted vagy már csak én mesélem be magamnak hogy ha hosszabb ideig használod a telefont ezekre a dolgokra akkor a kijelző max fényerő mellett halványabb lesz?????
Gondolom ez direkt így van hogy a kijelző ne fűtsön annyira de akkor kérem szépen ez GÁZ!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Tegnap vett haverom is egy Z-t a nagy T-től, meg is ünnepelte! Utánna részegen hazatérve a reklámokon felbuzdulva berakta a csapalá kis időre a telefont és nem bepárásodott a kamera??!! Ma vissza ment, váratták másfél órát a t-nèl utánna közölték hogy ez szervizes probléma de SAJNOS a szervíz már bezárt! Na most itt áll a helyzet. Kemény mi?
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Részben neked is és a másik kollégának is igaza van de szerintem nem mindegy hogy ténylegesen valami hézagon bemegy a víz vagy pl.: meleg telefonra hideg vizet enged és lecsapódik a pára vagy fordítva!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Hidd el nekem hogy olyan rossz a samsung sokak szerint tejfölös doboz műanyag háza!
Ezt csak azért mondom mert mikor a note 2-öm véletlen eldobtam és 4 sávon keresztül csúszott az aszlafton akkor azon kívül hogy a sarka amire esett leütődött semmi baja nem lett! Na most kíváncsi lennék egy z-re vagy mondjuk egy i5-re ami "minőségi" anyagból van!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Én is részegen ejtettem el a note 2-őm
Nekem mondjuk nincs semmi bajom a samuk anyag használatával lehet igénytelen vagyok vagy nem tudom, de ha ez a nyűanyag kell ahhoz hogy egy leejtés után ne keljen 50 meg 100 ezer forintért kijelzőt cserélni akkor ám legyen!
Am néztem ma a kolléganőm note 2-jét és érdekes módon annál ugyan olyan módon megcsavargatva nem színeződik el a kijelző sehol!!!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Tegnap frissítettem a telefont a 253-ra!
Eddig nekem a led nem villogott ha staminában volt akkor sem ha a stamina ki volt kapcsolva akkor sem na ez most megoldódott.
És ezelőtt nem tudtam kikapcsolni a gombok rezgetését de most ez is megoldódott érdemes volt frissíteni!!!
Am ha valakinek kell akkor még mindig eladó ez a "csoda" telefon!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Nem rossz telefon ezt le kell szögezni viszont szerintem én túl sokat vártam tőle!
Ugye mint már említettem note 2-ről váltottam és az ott sokak szerint parasztvakítás szolgáltatások nekem nagyon hiányoznak!
Pl.: a szemfigyelés a fülhöz való emelèses hivaskezdeményezés és az ehhez hasonló dolgok.
Nem vagyok Samsung bu... de ha egyszer az ember elkezdi használni ezeket a kényelmi funkciókat akkor nagyon hiányzik neki ha nem leszenek!
Kb ennyi.A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs