-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Üdv!
Nem tudom, hogy miért váltottad le a Note2-t, a Note széria a Samsungnál tudásban és minőségben is a legjobb, az S felett van. Sokkal nagyobb aksija van a Note2-nek mint a Z-nek, ráadásul a Samoled kijelző sem fogyaszt annyit. Android ugyanaz, felület testreszabható, ergó lényegtelen. Szerintem pixelesnek sem lehet nevezni a Note2 kijelzőjét -
legenda
én sokat használom, főként mobilinternetezek rajta - egyedül játékot nem nyomok rajta -, és nem bírom felmelegíteni!
minden korábbi telefonom - iphone 4s, galaxy s2...stb - picivel jobban melegedett, de azok sem forrósodtak fel, ez meg alig langyosodik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Milyen szénsavas? Mert nem mindegy! Az 1 bubisat meg az 5 bubisat jobban bírja, mint a 10 bubisat, de mint tudjuk az előbbiek drágábbak, mert azokból ki kellett szedni a többi bubit..
Na de off vége, mert még valaki komolyan veszi.(#4260) HuaweiU8500
Érezd azért az iróniát.
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
Az IP57 többek között azt jelenti, h MAX. 1m mélyen, és MAX. 30 percen keresztül van tesztelve. Az én olvasatomban (és tapasztalataim alapján) ez nem jelenti, h pl. ez egyenértékű lenne 3 percen keresztül 10 m mély víz elviselésére...
Vagy mindezek kombinációjával. És kizárólag csapvízre tesztelnek... persze valamennyire fölé méretezik a gyártók, de én mondjuk felettébb szomorú lennék, ha párszáz ezer forintos cuccról megvonnák a garanciát...
Az biztos, h az IP57-tel lehet a medencében fotózni, de én egy vízbe ugrást már nem kockáztatnék...Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
legenda
automata fényerő mellett még elképzelhető, ha változnak a környezeti tényezők, de más esetben nem hiszem, hogy ilyen szabályozás adott lenne.
órákat mobilinternetezek néha, és sosem tapasztaltam még ilyet, bár nem jellemző, hogy maximum fényerővel üzemelne végig, azért van az automatikus fényerősség, hogy ne nekem kelljen mindig állítgatni, ha vátozik a környezet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
darvinya
titán
Mintha nem erről írtam volna.
Már megint a jack környéke.Idézem maga egy PÜ beszélgetésből:
Ugyanis a keret perem és fedlap között van hézag.
Kb. 0.01-0.1mmÉs ez tervezési hiba, mert ennek a peremnek vagy rá kellene simulnia a fedlapra, vagy a perem és a fedlap közé plusz gumi szigetelés.
Arról nem is szólva, hogy a fedlapra kellett volna karmok amit stabilizálják rendesen.Ez szervizes probléma, azaz ők fogják mondani, hogy ÍJ nincs gari.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Invi
aktív tag
Ha nincs bent vizgoz nincs ami lecsapodjon. Ha a forro orat a jeges vizbe dobod, az sem parasodik be az uveg alatt.
Kali: nalam minden ok 434-el.
Ez jellemzoen olyan finom por, hogy semmit sem csinal. Inkabb csak szeretik mosni. En amigy meg nem meritettem meg a sajatomat. Ellenben az i5 meg a z is ott volt az asztalon, megis az i5-re froccsent ra a Monster. Nem lett baja[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
99-óta 14 telefonon volt, egyiket sem sikerült így megreptetnem, vagy komolyabban leejtenem. Remélem nem ez lesz az első. Nekem igen is számít a megjelenés. Tudok rá vigyázni. Na jó most hazudtam, mert egyet részegen tönkretettem. De abban is volt némi tudatosság, mert már nagyon kellet az Xperia P.
-
zbotond
csendes tag
Hát szerintem nincs mit nagyon bánni, egyedül az akku idő ami odavág, de az amoled nem tudom... két tiszta új Notenak is szar volt nálam, hosszabb távra akarok valamit beszerezni. Az nem buli, hogy évente szervizbe megy a kijelző miatt...
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs