- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- PLC programozás
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz
Atesz 666 #11824 üzenetére
Ok, köszi.
Azért vicc, hogy a sony nem képes egy normális kamera appot összehozni.
Nekem az Ion anno az egyik legjobb fényképező képességekkel rendelkező okostelefon volt, szép képeket is csinál, de már elég elavult a hardver.
Átrágom ezt a dolgot, mert tervben van az M5 is, ami azért jóval olcsóbb, de jó a hardverezettsége. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen készülék dual simes változatának megvételét.
Ajánljátok vagy sem?
Az összefoglalóban említett hibák egy bizonyos szériáig voltak, vagy még most is fenn álló problémák? (foltosodó kijelző, leváló hátlap)
Nekem Ion-om van, annál csak egy bizonyos szériáig volt foltosodási probléma, utána javították.Amúgy mennyire jó/ rossz telefon? Mik a tapasztalatok általános használat, fényképezés, melegedés, stabilitás stb?
Ezen kívül még at M5 illetve a Z5 van alternatívaként, mindegyikből dual sim-es változat, de mindegyikről olvasni hideget-meleget. Főleg a melegedés, silány kameraképek, ragasztási problémák stb.
Nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni.Segítséget előre is köszi, üdv: Vikman
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest