Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
stalker1019 #7569 üzenetére
Ja, amúgy nem tudok semmilyen hibáról így fél év után sem. A hátlap eléggé karcolódik, pedig vigyázok rá. Egy ideje tokban van. A z1c sokkal rosszabb ilyen téren, de ha el akarja adni az ember egyszer, nem árt egy tok vagy fólia. A L930 kamerája sokkal jobb, a Sony-ét nem szeretem, viszont 2x olyan jó ennek az akksija, mint az említett Nokiáé. Vízbe még nem raktam, ha nem muszáj, nem is akarom.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Én Lumia 930-ról jöttem át erre a telóra. Szerintem masszívabb a L930, szebb a kijelzője, nagyon jó telefon és nagyon szerettem, de még mindig annyira korlátoltak voltak az alkalmazások WP-re, hogy muszáj volt valami értelmes droidos telefont keresni. Ez lett a z3c.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
stalker1019 #7592 üzenetére
Nekem bírja a vizet, egyáltalán nincs baja a kamerának (szerintem az első futószalagnyi adag hibája lehetett), és előtte iPhone 4S-em volt, az is törik, ez is törik, nem kell leejteni, meg kell rá egy tok.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Az a 930 valahogy kilóg onnan.
Az enyémnek pl semmi baja.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
A vizallosagra ne vegyel merget es nehany esetben a kamera kozepen vmi rozsaszines folt van. Nekem nem csinalja, vizbe nem martogatom es elegedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest