Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Valinas-
senior tag
Ne haragudj, kicsit tényleg negatívra sikerült a hozzászólás. Sajnos a dícséretről mindig kevesebb szó esik, pedig tényleg letettél valamit az asztalra, és nagyon sokan - köztük én is - frissítik az xda oldalad naponta, hogy vajon kijött-e már valami új frissítés. Szóval mindenki nevében hálásan köszönöm a sok fáradozást.
Egyébként én sem vagyok benne biztos, hogy a helyalapú wifi ér valamit, de pl. a kamerában a quickpic nagyon jó volt szerintem, ha esetleg van mód rá, ez visszakerülhetne (ha ez nem megy a többiek problémáinak a rovására).
Nem gondoltál még arra, hogy összedobj egy olyan progit, mint a PA-nak a frissítője, amely keres frissítéseket bizonyos időközönként, és akár OTA le is lehetne tölteni őket?
De gondolom ehhez külön tárhely kéne, meg ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest