- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok! Mobiltárcát hogy lehet használni? Bekapcsolom az nfct és akkor van a beállításokban fizetés koppintással lehetőség, de ha rámegyek azt írja vegyen fel mobiltárca szolgáltatást!Azt hogy tudom, vagy kell alkalmazás hozzá?
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok!Igo miért felejt el mindent ha kilépek?Mindíg mint ha elsőnek lépnék be...kedvenc helyeket is elfelejti!
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok!Mágneses töltőfejről (csak fej) mi a véleményetek?Kábeles most van/volt de állandóan szívok az USB fejjel, cseréltem is már a fejet..., így maradnék a gyári Micro USB kábelnél és arra a mágneses fej!
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok!
Z2-t párosítottam a géppel vezeték nélküli kapcsolathoz, de eléggé lassan másol adatokat... Ez mitől van?300 mbs a routerem, mi kellene a gyorsabb adattovábbításhoz?Vagy ennyivel tud a teló? -
Arnold666
csendes tag
Hali!Létezik olyan egér amit vezeték nélkül lehetne csatlakoztatni a telóhoz (játékhoz)?
-
Arnold666
csendes tag
válasz
plesotamas #6401 üzenetére
Köszönöm
Itt másabb, inkább csak mélyebb hangoknál hallható!Tisztán értem amit mondanak csak egy ilyen telefontól tiszta hangot vártam volna el...
-
Arnold666
csendes tag
Ui.: kijelzőfényerő majdnem maxon, így azért húzza lefelé az akkut
-
Arnold666
csendes tag
Helló!Írtam a hangszórózörejről, sajnos mindíg olyan, van egy kis zörej beszélgetés közben, gyári hibás lenne vagy mind ilyen, nyugtassatok meg
Clean Master oldalt írja a szabad memóriát, facebookból nem vagyok kilépve és így átlagba 63% rá telített...ez normális?
-
Arnold666
csendes tag
Helló!Új telefontulajdonos vagyok
Az lenne a kérdésem, hogy amikor telefonálok beszéd közben meg mikor már ki is búg van egy enyhe zöreje a hangszórónak!Ez a vízállóságnak tudható be vagy nem kellene ilyennek lennie tehát a telóval van vmi?!Vadi új készülék egyébként!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest