-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
nem ide
-
TotO'
aktív tag
Oké de akkor miért előfeltétele a flashelésnek a cwm és a root, ha ebben az esetben a flashtoolal felrakott rom tartalmazza mindkettőt? Nem akarok akadékoskodni egyébként, csak nem világos, úgy gondoltam a root egy felsőbb szinten van lejátszva, ami nem módosítja a flashelés menetét, illetve ha úgyis flashtoollal telepítek akkor nem érzem szükségesnek a cwm meglétét. De én legutoljára 4 éve játszogattam romokkal lg gt540-en, szóval azóta kopott már az a kis tudásom ami volt.
(#11823) Apunk: Szóval
először visszalépek 4.4-re pl D6503_23.0.1.A.0.167_Generic CE1.ftf (4.4.4) ezzel,
végigmegyek a rootolási lépéseken,
majd cwm ezzel Z2-lockeddualrecovery2.8.3-RELEASE.installer.zip és ezután mehet a D6503_23.1.A.1.28_Customized_NCB_SuperSU_2.46_XZDR2.8.14.zip flashtollal? -
TotO'
aktív tag
válasz
dedehu #11815 üzenetére
Remek hír!
Kérdésem volna azonban
A root szekciónál a lollipop résznél előfeltételként ott van, hogy "0. Legyen feltelepítve egy gyári rom cwm-el és root-al." A cwm résznél pedig ez "Az előrerootolt rom tartalmazza a CWM-et is, így nem szükséges jelenleg külön felrakni!", ezek a kettő kicsit ellentmondásos a számomra.Elég ha csupán a flashelős résznél leírt folyamat mentén felteszem flashtoollal a "D6503_23.1.A.1.28_Customized_NCB_SuperSU_2.46_XZDR2.8.14.zip" romot, és van egy tiszta, rootolt 5.0.2-m, semmi mást nem kell elvégezni?
-
TotO'
aktív tag
Hali, ha frissen telepítek egy lollit az gyorsabb lesz mint az OTA-n 4.4ről felfrissített? Néha várni kell 1-2 mp-t egy egyszerű Home-ra.
-
TotO'
aktív tag
Hali, majdnem teljesen új vagyok flashelés terén (még annó lg gt540-el szórakoztam). Tudok úgy lolli-t flashelni, hogy ha nem tetszik akkor az előző rendszert visszaállíthatom, tehát valami backup készíthető a jelenlegi stateről? A rendszerbe nem mókoltam semmit, gyári szoftver van rajta.
köszi!
-
TotO'
aktív tag
Próbálta valamelyikőtök a heartstone-t a készüléken? kicsit szaggat
-
TotO'
aktív tag
OFF! Rendelnék tokot, másnak se jön be a paypal?
-
TotO'
aktív tag
Ez az "üvegfólia" megfelelő? mert sokfélét találtam, h9, h9+(amihez mondjuk ebay linket nem találok), műanyag hátlapú, stb.
Továbbá matt fóliát lehet kapni? mennyire néz ki trógerül ha még egy matt fóliát is rárakok?
-
TotO'
aktív tag
Hali
Ez a 90480 Ft az akciós ár?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- TP-LINK routerek
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest