-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Tomy007 #11632 üzenetére
Szia! A Sygic navi program teljes eu térképpel felmegy, és még marad kb. 1-1,5Gb szabad helyed ami szerintem bőven elég annak fényében, hogy az alkalmazásoknak az U a rendszer partíción biztosít elég sok helyet.
Nagy valószínűséggel még a 2.3-as android lesz rajta, de a SUS-t vagy a PCC-t ráengeded frissíteni fogja magát a 4-es aandroidra.....
Az Xp elfog vele boldogulni -
pit stop
addikt
válasz
Tomy007 #11632 üzenetére
Xp tudja kezelni telefont, nekem is az van.
Neked kell frissíteni, de azonnal felajánlja.
Gps programok méretét nemtudom, de 1-2 gigára tippelek - tehát lesz még helyed.
Egyértelműen U, hardveresen is, meg ha gps-hez kell arra nem árt legalább ennyivel nagyobb kijelző szvsz. -
FoLey-v
addikt
válasz
Tomy007 #9461 üzenetére
[MyPhoneExplorer] fájlkezelőnek
-
FoLey-v
addikt
válasz
Tomy007 #9455 üzenetére
Igen menni fog xp-n is bár nálam xp alatt nemakart nagyon mükődni a dolog,de egy program segítségével megoldható.
Nekem bőségesen elég a memóriája,de nemtudom,hogy te mire használod,de ha U-nál csekély a memóriája akkor még Sola-t tudom ajánlani az bővíthetős(mint E és a Miro csak hardverben gyengébbek),az U meg nem. -
duo
addikt
válasz
Tomy007 #9457 üzenetére
Nokérem hamarosan beszerzek egy ilyen készüléket és majd jövök a kérdéseimmel (annak ellenére hogy már elolvastam az 1 hsz-t. kétszer.
de csak kérdezek most kettőt, mennyire jó a rezgése a telónak érezhető? csengőhang ereje? a zenelejátszás hangereje nem érdekel annyira.köszönöm.
duo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest