- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylas
tag
válasz
BITBOYS #2323 üzenetére
alapból a listában eddig 73314 volt asszem, most 81460
Ha meg a részlet fizura megyek 4900 a kezdő nem 4400 és 3200 a havija nem 2800 mert annyi volt mikor először rendeltem, csakhát T mobilos ügyintézők, szervízes nem értett a dolgokhoz, mondta küldjem vissza mert 8 napon belül vagyok és kicserélik, inkább vártam volna míg szervízben megnézik - mert újat kell rendelnem és nyílván drágább áron!Vagy most reklamálhatok, hogy nem az én hibám hogy 1 hét volt mire ők visszaszóltak mivan, kész vissz a T (Most már tudom sok ismerős miről beszél)
Ilyenkor mit tudok tenni?Mondjam inkább nézzék meg azt amit visszaküldtem és fizetem még a régi rendelés árát, mert azt megakarják szüntetni -
-HajTömeg-
őstag
válasz
BITBOYS #1872 üzenetére
Nekem az a fura, hogy mikor elkezdték piacra dobni az Sp-t,akkor rögtön kijelzőhibával kapcsolatos videok kerültek fel youtube-ra.
Aztán itt is többen említették,hogy pl autós tartóban előfordul,hogy nem reagál, be kell kapcsolni valami kesztyű módot (hát ez is elég érdekes).
Majd elmentem megnézni és ez volt az egyetlen telefon,aminek a lopásgátló miatt nem működött a kijelzője.
Lehet,hogy sok kerül piacra és azért hallani több hibáról,de nekem ez nem tűnik jó előjelnek.Hogy ne utáljatok nagyon, jót is mondok.
Nekem speciel a Cordonnal semmi problémám nem volt. (azon kívül,hogy k. messze vannak)
Ha jól emlékszem 4szer vagy ötször járt náluk a Ray-em, ebből egyszer várattak egy hétig, az összes többi alkalommal 2 nap múlva mehettem a telefonomért.
Gyakorlatilag többször kicserélték az egész készüléket.
Kijelzőt háromszor, alaplapot egyszer, rezgő motort is egyszer.
Szó nélkül gariban.
Az egyetlen furcsaság az volt,hogy legutoljára adtak egy papírt,hogy a Sony által hivatalosan kibocsátott ICS helyett a GB-t használjam, arra van optimalizálva
Még jó,hogy legalább az emberek fele azért vette anno a Ray-t,mert kijön majd rá az ICS...
Na,ennyit a megváltóként várt frissítésekről, meg hogy azok mennyit javítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Formula-1
- Windows 11
- EAFC 25
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest