-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
-
Becksman
őstag
válasz
dokee78 #1275 üzenetére
Sajnos ez igaz.. Még amikor megvettem a MINI-t semmi gondom nem volt későbbiekben észrevettem a vibrálást.. Aztán go fórum és észrevettem hogy az emberek 90%-ának ez volt a baja...
Érthetetlen hogy nem tudták rendesen megcsinálni benne a fényérzékelőjét! De legalább azt lehetett orvosolni root után 1 programmal.. -
-
gabancs
addikt
válasz
dokee78 #1215 üzenetére
Félreértetted! Mind hardware-esen, mind szoftveresen többre tartom. Kijelzők terén magasan a toppon van az LG, szoftveresen meg szerintem sokkal kiforrottabb, sokkal használhatóbb a rendszerük. Nem akarják ráerőszakolni az emberre az elképzelésüket. Ez csak az én véleményem, tehát tévedhetek is, de az biztos, hogy minden területen jobb az LG mint a Sony.
Mondj csak egy dolgot, amiben jobb a Sony! -
Permet Elek
senior tag
válasz
dokee78 #1118 üzenetére
Had ne töltögessem fel ide, majd valaki. Mert képmegosztás/linkelésre nem használok semmit. De ami piros a videón, na azokat lehet átszinezni. Bár amit fentről húzol le menüt. Ott az óra itt marad fehér.
Világoskék, kék, Uv zöldnél kicsit sötétebb, narancs, sötétebb piros vagy bordó passz, lila, És ilyen okker szerü. Én ezt használom.
És van 26 háttérkép ebből 8 a hullám más szinnel. Mielőtt megkérdeznéd.
-
apuc
őstag
válasz
dokee78 #1031 üzenetére
Miért warez?
Amit ajánlok, legálisan, ingyenesen letölthető, kiváló alkalmazás a Play-en.Csak ajánlottam, másnak is már bevált dícsérték, a kiváló lejátszó progiról jutott eszembe, mint egy szintén kiváló progi..Semmi mást nem tettem, ezt sem szabad?
Elnézést, de pl.ha valaki az Azureust ajánlja, mint kedvelt progit, az is warez, csak azért, mert van aki arra használja?
Na ne legyünk már ennyire.. -
Permet Elek
senior tag
válasz
dokee78 #1001 üzenetére
Ment pü. . Akad pár fölösleg, pl simán eltávolíthaó. Neo reader, foursquare, trac id, origo. office suite. De van hírolvasó és origo. pl az enyémben. Ami hasznos lehet.
És igen. Erős a vas. Én se hittem volna. És folyamatos.. S3 tulajok is néztek, hogy náluk a főképernyő lapozás se mindíg folyamatos. Ezek után egy sp-t is megnéznék pár napra. Egyedüli gyenge pont a kijelző felbontás. Másban ott van a szeren.
-
Permet Elek
senior tag
Ez a socia life egy program ami összegyűjti neked azokat a témákat amik, érdekelnek? Elindul, magyarul, de facebokk-ot kér. De én nem használom a face-t telefonon. Meg amúgy se sűrűn. Így nem indítom el ha nem gond. Majd más.
A music unlimitedet meg nem tudom kipróbálni, mert a playen nem találom. Apk-ba meg nem tudom letölteni, mert mindenhol rinyál a nod-om.
-
Permet Elek
senior tag
Megporóbálom megnézni neked. A Playstation ap nekem már nem volt rajta mikor megkaptam. Teljes rendszervisszaállítás után sem. Felraktam, de regisztrálni kell. Na ezen nem jutottam túl, mert nem hagyott semien kódot jóvá. Amit megadtam volna neki Ami elég érdekes volt. Lényege valószínűleg ahogy néztem olyan játékok összegyűjtése a play-ről amikkerl tudsz játszani a ps controllerrel. +pár más ficsőr mint a ps-be. De mondom nem tudtam kipróbálni csak videóklat nézegettem róla a you tube-on.
-
Permet Elek
senior tag
Evidens,hogy az L az gyengébb.
Na megint miben?
Proci jobb/Andreo 305 jobb. Egyedül az andreo 225-ös csodák fogják be egy kicsit több teljesítménnyel, de a proci meg egy kicsit gyengébb azokban is. Szóval az S ebben alulmarad. SL talán nem. A többi ficsőrnél, meg döntsd el, jobb e, vagy csak a nagyobb számok a vonzóbbak. Lásd a Z-s kamera hozzászólást feljebb.
Szóval, hga nézegetni akarod/vagizni S. Ha használni renmdesen akkor L. De ha kamuznék. Csak nézds végig a 2 telefon mobilarénás teljesítménytesztjét és sírj, hogy az s mennyivel .........
Jobb nála. Házon belül: SL épphogy/talán.T a fentebb leírtban/kijelző, V, XT hayabusa, SP, Z, De ezek mind drágábbak is.
Az összes többi alatta van.
-
apuc
őstag
Xperia L Vs Xperia U Vs Xperia P
Put against some of Sony’s former devices, the Xperia L is better in many key aspects. In fact, it meets with the non-expandable internal memory issue of the Xperia U. Beyond the built-in 8GB, you can expand its storage capacity further by using external memory cards in a microSD slot. Regarding the processor, the U has a NovaThor U8500 chipset, which is replaced by a Qualcomm MSM8230 chipset on the Xperia L.The Xperia P also lacks the option for memory expansion. The new phone has a more capable camera than that of the Xperia P, which also packs a NovaThor U8500 processor. The new Sony phone also comes out of cover with the Android 4.1 Jelly Bean and it may also support the next major update, the Android 4.2.2 JB. Thus, in short, the Xperia L does well against both the Xperia U and Xperia P and it is a worthy upgrade for the users of those Xperia devices.
“The stylish and functional Xperia L features an 8 megapixel camera with Sony’s unique ‘Exmor RS for mobile’ sensor technology for vivid colors and stunning clarity. HDR (High Dynamic Range) ensures that both your photos and videos are captured clearly, even at night or against a strong backlight,” says Sony. Of course, Sony shows off the device as an amazing cameraphone for the price of a midrange one.
The Japan tech giant has rolled out the device along with yet another nice phone the Xperia SP. Both the devices are meant for customers who are “seeking stylish class-leading smartphones that don’t compromise on features,” says Calum MacDougall of Sony. The SP is a 4.6-inch super-bright 720p HD Reality display and a 1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960Pro dual core processor under the cover. It also carries the same camera potentials of the Xperia L.
[link] -
berszi
csendes tag
nekem is jobban tetszik az M, de sajnos ebben már az effektív kijelző méret lecsúszik 4 inch alá
ezt egyébként hiányoltam a tesztből: hiába a 4,3 inch ha a kijelzőbe épített Android gombok miatt gyakorlatilag "csak" 4 inch-es lesz a készülék (hajszál pontosan megegyezik a Ascend G300-asommal)
-
Permet Elek
senior tag
Wifi, Bluetooth, Adathasználat, továbbiak.
Ezköz: Hívásbeállítások, hang, megjelenítés, tároló, energiagazdálkodás, alkalmazások, xperia.
Személyes: Helyszolgáltatások, biztonság, nyelv és bevitel, biztonsági mentés visszaállítás, beállítási útmutató.
Fiókok: Google, Új fiók.
Rendszer: Dátum és idő. Kisegítő lehetőségek, Fejlesztői lehetőségek, A telefonról.
Esetleg valamelyiket behatóbban?
-
Permet Elek
senior tag
Menü: Beállítások, play áruház, kapcsolatok, hangalapú keresés, kamera, fm-rádió, you-tube, számológép, walkman, Album, filmek, sony select, riasztás és óra, naptár, feljegyzés, térkép, telefon, üzenetek, E-mail, g-mail, office suite, facebook, origo, T-s-ben műsorújság, frissítési központ, inteligens csatlakozás, trackID, Chrome, biztonsági mentések, neoreader, letöltések, Google+, üzenetküldő, google, navigáció, hírek és időjárás, foursquare, google-beállítások, helyi információk, hangtárcsázás, hangouts, támogatás, xperia link, movie studio.
Kamera: Felbontás, vaku, önkioldó, mosolyexpo, gyorsindítás, fókusz üzemmód, fényérték, hdr, fehéregyensúly, iso, fénymérés, képstabilizátor, geocimke, felvétel érintésre,zárhang, adattároló.
Extrák, Képefektus, panoráma, jelenetválasztás, és akár első kamerával való fénykép/kamerázás.
-
Ayanlith
tag
Nekem is jobban tetszik a formaterve és a 4 colos méret is szimpatikusabb!
A 485-ös hozzászólásodhoz: hiába lehet bővíteni, ha alkalmazásokat csak a belső tárhelyre lehet telepíteni vagy csupán részlegesen telepíthetőek a SD kártyára. Persze most lehet mondani, hogy Root, de nem feltétlenül mindenki számára az a legmegfelelőbb megoldás. Egyébként számomra a 4 Gb teljesen elegendő, ugyanis nem játszom a telefonnal és a játékok, amik leginkább helyigényesek. Ha legalább 1 Gb-nyi helyem lesz az alkalmazások telepítésére, akkor már annak is örülök, a jelenlegi Live with Walkmanem egyszerűen az őrületbe kerget azzal, hogy gyakorlatilag semmi nem fér rá a belső tárhelyre és sokszor az egyre növekvő alap alkalmazásokat sem tudom frissíteni emiatt.
-
oncsi
őstag
Nekem a Profil Manager zenelejátszásnál az értesítések hangját elveszi. (rezegni rezeghet)
Ja, és van honosított változat is.
-
Permet Elek
senior tag
Nem hát. Tök hülye vagyok, így a következőkbe semmi értelmeset nem írok: Andreo 305 szuper. tft is elmegy, mint a karcálló plexi is. Nem tagadom elfogadható a cucc. De be kéne látni, hogy ez így nem a középkategória felső szegmense.Tényleg nincs telefon ma a piacon, ami tudná ezt a teljesítményt nem tft vel. Karcálló üveggel???
És még 4.2 sincs rá. Hogy valamiben kiemelkedjen. Sola, u sorsra fog ez a telefon is jutni igen hamar. És akkor lesz érdemes megvenni. Várni kell egy kicsit.
-
Lacko87
tag
Már gondoltam rá, hogy írok, csak még 2 komoly vizsgám hátra van. Ha ezeken túl leszek, akkor a hétvégén valószínűleg - az immár több, mint 2 hetes tapasztalatom alapján - csinálok egy tesztet. Főleg azért is mert - mint azt már jeleztem - a mobilarénás tesztben adott plecsnivel nem értek egyet.
Két hét használat után is egyértelműen az a véleményem, hogy ez egy nagyon jó készülék, főleg a Grand X In után. -
-
Ájvé
veterán
Nem, de lehetne helyesen is megjelölni a dolgokat és akkor tudnák az emberek, hogy mi micsoda.
Az a baj a kifejezéssel, hogy nem helyes, semmi más baj nincs vele.
Igen lehet hogy megkérdezi, de legalább tanulna belőle és tudná egy idő után esetleg.
Nem kötelező persze, továbbra is hülyére lehet venni az embereket, hiszen úgy se értené meg, ez is egy hozzáállás, persze.
"Nem kötelező ezt a portált olvasni senkinek"
Ez meg a legalja amit mondhatsz, ez a portál azért van hogy olvassák én csak kritikával éltem, amit szerintem megfelelő köntösbe csomagoltam, se nem voltam alpári se nem voltam sértő.
Ez meg végképp lehangoló:
"Akkor jönnének az idióta kérdések a topikban"
Igen nyilván, de akkor visszakanyarodunk az elejére, neked se kell olvasni az idióta kérdéseket a topikban.
Egyébként ez is egy igen jó megközelítés, látszik mennyire tartod a fórumozókat.joey20:
Akkor ezek szerint folyamatosan napirendre kerül a téma, lehet nem véletlen igény van rá esetleg, persze biztos túl nagy kérés. -
pit stop
addikt
Meg hát a Galaxy! Az mán valami... Ja hogy utánna van még 1-2 betű meg szám, az nem számít...
2-3 hónapja, hogy két ismerősöm is megkérdezte: Sonynak van telefonja?Nem, b... ráragasztottam matricával
(Mondjuk még wavem volt, Samsung szervíz saját telefonját nem ismerte fel, úgyhogy azóta nincsnek illúzióim
)
-
Winchester95
őstag
Én régen úgy voltam vele, hogy legyen jó a telefon papíron akkor biztos jó minden.Kijelző nem baj ha nem ad szép képet de legyen nagy a felbontása.Android nem baj ha nincs optimalizálva csak menjen.Az előtt egy SAMOLED-es telefonom volt mégpedig a Samsung Wave.
Eljött az az idő amikor azt mondtam, hogy nem cserélgetni, "felvágni" kell a telefonokkal, hanem használni.De ha használod és kiköltesz rá pénzt akkor már legyen is látszata és élménye.Mert a s*art is lehet ugye használni.
Ezért ezek alapján választottam telefont:
-Android optimalizáció OK.
-Frissítések gyakorisága OK.
-Normális gyártó OK.
-Kijelző és látvány OK.
-Gyorsaság és erős hardver mely sokáig kitart OK.
-Kamera OK.
-Zenelejátszás OK.
-Használati élmény OK.Lényegre térve szép és jó amit papíron és a teszten leírnak a telefonokról.Meg ugye elvárná az ember, hogy a minimum szintet megüsse az adott állítás a papíron vagy/és normális szintet hozza minimum.Főleg ha már azért nagyobb összegről van szó.De ez nem így van sajnos.Keresgetni kell, ki kell próbálni mindegyiket amire eljutsz odáig hogy meg van az a telefon ami azt hozza mint ami a papíron van.Nekem ez a Samsung Galaxy S3 Mini volt.
Ennél a telefonnál Sony Xperia L a kijelző és a kamera a gyengesége.
Bár szerintem a kijelző a minimum/normális szintet hozza.Nem lehet AMOLED vagy IPS vagy akármi.
Sony az általában ezt a fajtát szokta alkalmazni.Nincs is ezzel semmi baj.Kamerára meg szinte biztos, hogy fog érkezni valami update.
Ha úgy nézem hogy Tmobilban el tudnám hozni 2év sima hűséggel 65K ért, kapok egy újabb, sokkal jobb hardveres, jobb kamerás telefont aminek egyedi külseje van, S3 minit eladom aprón 60k ért magyarul 5k ráfizetéssel......azért ez sem mindegy.....(Igaz én úgy vagyok vele hogy külsőre, használhatóságra jobb a mini szerintem, hardver nem fontos 2magos 2magos, nagyobb nem kell, ha meg igen akkor majd később 4magos, a mini kameráját meg nehéz lesz túlszárnyalni, állapotra meg ez is új, én bontottam ki és sok élmény fűződik hozzá a megvételtől kezdve máig....
Azért írok ennyit ide mert gondolkoztam mi lenne ha lecserélném egy ilyenre de rájöttem hogy nem nekem való ez a telefon.Az elvárásaimnak csak részben felel meg cserébe jobb proci meg semmit sem ér. -
Winchester95
őstag
Szerintem arra próbál célozni hogy fele ennyiért is van hasonló telefon mondjuk nem a hardverb..iknak és még sorolhatnám.Igaz hogy gyengébb, viszont van amiben erősebb pl: kijelző. Lefordítva: Ha a huawei "fos" akkor a sony mennyire "fos" ?
pezs89: Galaxy S3 Mini.Nem tudom hogy te a középkategóriát az alsókategóriához szoktad hasonlítani vagy hogy...
-
Winchester95
őstag
Hát....azért nem mondanám.Kamera sokkal gyengébb.Hardveresen ha jól emlékszem erősebb a sony. Kijelzőnél a SAMOLED sokkal jobb.(ezen nincs mit vitatkozni.akármilyen jól sikerült ez a tft)
Meg azért még is csak Samsung....Nem Sony. (xD) Másfelől ha tartozékokat nézed: S3 minihez agybadugós füles jár ami hangszínszabályzós. nyomógombos igazán jó minőségű.Ehhez meg v.mi alsó középkategóriás ......... jár.
Meg persze ott van a szoftveres támogatás.Samsung javára.
Lehet kompromisszumokat kötni kinek mi a fontos.Ahogy a képeken láttam+betekintési szög eléggé gyenge.Egy idő után idegesítővé válik a használata.Főleg SAMOLED után.
Kamerát sem viselném el az is biztos.
Viszont kinézetre nekem nagyon bejön.Talán ha piros hátlap van rátéve akkor még jobban.
Néztem is tegnap az egyik ember kezében.Egyszerűen nem tudtam meg mondani milyen telefon lehet.A mai napig.
Kicsit visszatért a régi Sony E. formaterv, stílus, ami szerintem jó.
Ha a kamerát megcsinálják és el tudjátok hozni 60 65k s áron bontatlanul és a gyenge kijelző sem zavar akkor szerintem hozzátok el.Így ki lehet jelenteni hogy egy jól kinéző telefon, erős hardverrel és normális kamerával(ha megcsinálják persze) .
Az is érdekes hogy rohadt nagy a hangszórója.Valakinek tapasztalat hogy hátlap levétele után max hangerős felskálázva EQ milyen hangosan szól? -
Sordoran
addikt
X8-as nyáron jelent meg 2 éve, 60ezer fölött, én novemberben 20ért vettem, díjcsomag hűség nélkül.
Szerintem karácsonyi akcióval, 2 éves hűséggel egy kisebb mobilnetes díjcsomagra 40ért nem túl nagy álmodozás. És a 40ezret se úgy értettem, hogy 39.990, hanem 40 fölött, de lehetőleg 50 alatt. Jah, és telenornál most 47.490 egy olyan díjcsomaggal amit én bevállalnék, csak sajna nekem a magenta kell, mert ott van mostani is, és az egész család és rokonság. -
Péter747
tag
szerintem ennyit nem ér rozsaszin szolgáltatónál 85 000ft mások ís írták 65 000-70 000t
nél többet nem ér
TFT kijelző 85 000ft ért az gáz ha huawei képes 40 000ft ips adni miért kell még TFT rakni bele
és a felbontás és szerintem ha egy 540X960 lenne annak jobban őrülnék de 480 854 az kevésennyi pénzért kamerát elrontani pont egy sony
én drágának tartom most
lesz még kisebb xperia úgy értem az e től jobb az l től rosszabb? annak tudod a nevét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest