-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigzee1977
tag
válasz
nyikszi #1154 üzenetére
Nekem is Samsung volt az Xperia L előtt és simán át tudtam vinni a kontaktokat! Samsung-ról a vcf fájlt lementettem, majd feltöltöttem az Xperia-ra és simán tudta importálni a neveket. Ráadásul úgy, hogy kiszűrte a duplán vagy triplán megjelenő kontaktokat. Tapsvihar! Ilyet nem tudott a Samsung..
A naptárbejegyzések átvitelével kapcsolatban nincs tapasztalatom. Sms-eket is megpróbáltam átvinni úgy, hogy a Go Backup-pal csináltam egy sms backup-ot, aztán az új telóra is felraktam az említett app-ot, de eddig nem sikerült visszaállítanom az üzeneteket. Lehet csak én bénázok, majd megnézem még..
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest