- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
ez szoftveres probléma,ami tuti az oprendszerben van,és valakinél előjön,valakinél nem.Nekem Xpria S van,de kb. 10 hívásból 1x nekem sem kapcsol vissza hívás befejeztével.
Pedig már tettem fel többfajta gyári romot,mindeggyikel eljötött.Az érzékelő tesztet elvégeztem,mindig tökéletesen működött,ezért tuti nem hardveres.És anno énis megfogadttam petipetya tanácsát,és beállítottam hogy bekapcs. gombbal is lelehessen tenni.
Sőőt Xda-n találtam egy leirást,hogy az érzékelő adatain kellett átirni pár számot 1 fájlban,és elvileg érzékenyebb lessz,de ezsem segített.De hál isten nem sűrűn jön elő
-
petipetya
nagyúr
Gondolom a szerviz előtt javítottad a jelenlegi szoftvert a telódon a Sony Update segítségével majd utána nyomtál egy gyári beállítások visszaállítását - ha nem hardveres a probléma, akkor ez helyrehozza.
Egyébként ha majd visszakapod a telefont hibátlanul, akkor érdemes aktiválni rajta a beállítások / kisegítő lehetőségek / a bekapcsológomb befejezi a hívást menüpontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest