Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallowgater
tag
válasz
rangersanyi #772 üzenetére
@fury71
Ma voltam két Telenor szaküzletben is. Mindkét helyen volt raktáron készülék. Elmondtam az óhajomat és az alábbi válaszokat kaptam:
#1 Készülékek csak Telenoros kártyával működnek. Telenoros függetlenítés egy év múlva lehetséges. Persze megveheted és elviheted függetleníttetni, de az garanciavesztéssel jár.
#2 Listaáron azonnal vihető 129.000 Ft.- + 20.000 Ft.- a függetlenítés gyári szervizben, de az egy hónapig is eltarthat, garancia megmarad.
Érdekes, hogy ennyire két különböző vélemény hangzott el a két hivatalos márkaboltban.
Még van egy külön vonalam hozzájuk, ismerősömtől még várom a választ.
Felhívtam még az XXL-t, ott nincsen raktáron (nem tudták megmondani mikorra érkezne), de tartozékok nélkül 105.000 Ft.-, ha akarod a gyári tartozékokat, akkor az + 10.000 Ft.- és mivel kártyával venném az még +2,5% (2.750 Ft) kb. 118.000-ben állna meg. (Az értékesítő hozzáállása az ügylethez felettébb kelletlen volt. Plusz negatívum, hogy csak az egyik üzletben lehet kártyával fizetni)
@rangersanyi
Köszi szépen a tippet, megnézem őket is tüzetesebben.
Gyári Ion-os tartozékokhoz, tud valaki megbízható boltot ajánlani? Ezek érdekelnének:
SmartDock for Xperia ion
Dual Protection Case for Xperia ion
Xperia SmartTagÜdv, Gallowgater
-
boletus
aktív tag
válasz
Én is onnét hozattam.Több mint két hónapja. Nem írok szuperlatívuszokat,elégedett vagyok. Nagyon. Egy fórumtárs ajánlotta anno a boltot. Ha olvassa,tudja meg, - hogy köszi!
-
zola-
őstag
válasz
Neked mar akkor nem uj a telefonod. A sarkai mennyire kopnak a szogletes forma miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest