Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
1stVikman #7223 üzenetére
1 hét AOSP ROM után: hát okosságban visszalépés a Carbon után... egyszer volt olyan, hogy azt mondtam, ha hazamegyek, megint telepítés lesz, de végül nem értem rá, úgyhogy maradt
(a kijelző nem akart felébredni, mikor hívtak, így nem tudtam felvenni... az ilyentől kicsit hamar felmegy a pumpa, bár azóta nem csinálta)
bizonyos appoknál (?) előfordulnak több másodperces beakadások, bár igazából nagyon ritka. A FB messenger ilyen, de nem tudom, tényleg apphoz köthető-e, vagy a rendszer okozza.
Érdekes, hogy munkahelyen -távolabb lehetek az antennától- WIFI-n gyorsabban merül, mint 3G-n. és amúgy összességében kevésbé bírja ez is, mint a 4.1.2 bírta.arra mi a megfelelő módszer, hogy a belső tárhelyet (azt is, ahová a programok telepítik a könyvtáraikat) üresre gyaluljam?
most már rég nem tudom, mi az ami kell valaminek, és mi az, amit valami rég nem használt cucc rakott fel. persze egy esetleges újrahúzásnál csinálnám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Quadro FX 570 eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest