-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok teljesen képben android téren, és lenne most egy kérdésem. Adott egy X8-as, viszont nincs a közelben wifi, se internet a telefonon. Viszont szeretnék feltenni egy két játékot a telefonra. APK-s témát vágom, de sajnos nincs rajta (astro) fájlkezelő program, mivel nem tudok letölteni.
Viszont van egy market.android.com (nem tudom pontosan) oldal, ahol google-s regisztrációval bejelentkeztem, azonban nincs hozzácsatolva androidos telefon. Kérdésem az lenne, hogy akkor semmiféleképp nem oldható meg, hogy tegyek rá msot egy angry birsd-öt? mindenképp szükséges telefonra net (wifi vagy mobilnet)?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Plazma TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest