Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok77
tag
válasz
bokrosolajos #13121 üzenetére
Hasonlóan jártam már én is. Csak nálam -5 perc volt az eltérés. Akkor jelenleg rendszert állítottam vissza gyárira és az megoldotta.
-
Pocok77
tag
Kezd idegesítő lenni a telefon. A TrackID ből nem tudom törölni a zenéket amiket megtaláltam -,-
-
Pocok77
tag
Sajnos nap mint nap tapasztalom, hogy nagyon lassú a teló. Alig van feltelepítve pár program, memória mindig van 150 mb szabad. Erősen gondolkodom a váltáson.
-
Pocok77
tag
Tiszteletem!
Új Xperia Arc S telefon vásárlása előtt állok. A kérdésem lehet nem szokványos de mindenképpen érdekel. Szolgáltatóknál lehet-e valami eltérés a telefonok között? A független telefonokhoz képest.
Itt a telefon lévő dolgokra gondolok amit a szolgáltatók tesznek a telóra, és ha igen ezek mennyire zavaróak? (megjelenés, menük miegymás).
Remélem kérdésemre kapok kielégítő választ és tudatlanságom ellenére lesz aki segít.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest