Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
notaricon
csendes tag
4.0.2.A.0.42 via pcCompanion
-
notaricon
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1143 üzenetére
nem biztos. nekem is 2 napig riogatott hirtelen akkufesz csökkenésekkel, aztán váratlanul jó lett. sztem helyretette magát.
-
notaricon
csendes tag
-
notaricon
csendes tag
2.3.4 felment gyári frissítéssel.
-
notaricon
csendes tag
Gyári Gmail appban az ARC alapból a galériát ajánlja fel csatolásra, de ha van egy tisztességes fájlkezelőd (nálam ES File Explorer) akkor azt is felajánlja és azzal már bármit bárhonnan kiválaszthasz. (csatoláskor felajánl egy menüt hogy galériából vagy az ES File Explorerrel akarok csatolni)
(Fentiek nem hozzászólásgenerátorral készültek, hanem autentikus, tapasztalati információk.)
-
notaricon
csendes tag
válasz
csatakacsa #855 üzenetére
Nézd meg, hogy az x10 hol állt meg, szerintem oda várhatod ezt is...
-
notaricon
csendes tag
Van akinek frissült már az ARC-a a mostani újdonságokkal?
-
notaricon
csendes tag
válasz
bandi0000 #783 üzenetére
nekem nincs gondom a hanggal, médialejátszásnál sokszor kifejezetten halkítani kell (pl. youtube)
a kamerát nem mondanám rossznak, ha vki nem kifejezetten fotómániás, akkor minden szempontból megfelel, aki meg minőségi képeket akar az ne a telóval fotózzon, van arra más céleszköz. SOHA nem lesznek olyanok a képek, mint egy igazi fényképezővel, amíg nincs rajta megfelelő optika tök mindegy milyen telót veszel, a kamera csak kiegészítő fícsör marad és ekként is kell(ene) kezelni.
-
notaricon
csendes tag
Az APN témához:
ahol lakom ott nincs 3G és hasonló szépségek, GPRS van vagy WiFi, minden más felejtős.
Az előfizum tartalmaz 50MB "ingyen" netet amit elvileg nem használok, de a készülék első hónapjában mégis lett "valahogy" egy kb. 4 megás nethasználat. Ekkor raktam fel az APN droidot, amivel kilőttem a vodás netet. Az OS nem szart be és azóta már kellett használnom GPRS-t és egy tappal kapcsoltam vissza az APNdroid ikonnal és újra ki amikor már nem kellett. Akár többször is egymás után. A készülék újraindítása nélkül.
Szóval lehet itt jönni a sámándumával, én a gyakorlati-tapasztalati oldalról ezt tudom mondani.
-
notaricon
csendes tag
a kijelző lezáró nem téma, van egy csomó apró app, ami kirak egy ikont, megnyomod-lezár-kész...
a hívásnemfogadást nekem is csinálta egyszer, hosszú út GPS navigáció közben egyszercsak újraindult a teló, na onnantól nem tudtak hívni. mikor kiderült újraindítottam és helyrejott.
akksi továbbra is 2 nap (minden gyári 2.3.3) menne 4-et is, ha csak telefonként használnám...
a kis repedésen kívül komoly baj nincs, ha ez így marad, akkor a repedést is lesz@rom...
-
notaricon
csendes tag
Ártani nem árthat, ha minél többen hívogatjuk őket, legalább rögzül bennük, hogy nincs minden rendben.
Amúgy szinte minden más rohadtul rendben van a telón, talán a wifi leszakadásokat lehetne még említeni, de 2.3.3 óta azok is jócskán ritkultak és a frissítés után az akksiidő is csaknem háromszorosra ugrott.
-
notaricon
csendes tag
Azt hiszem megvan az első durva hiba.
Pár napja fedeztem fel, hogy a kijelző fölött azt egyik érzékelőnél felső irányban átrepedt a műanyag ház. Mivel a telefonra jobban vigyázok mint a hímestojásra (vastag, puhafelületű tok, sosem esett még tokban sem), azonnal falhoz állítottam az asszonyt meg a gyereket, de nem nyúltak hozzá, így maradt a "magától repedt el" teória.
Azaz már nem csak teória, azóta ezt találtam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1144774&page=2
Látva, hogy talán mégsem csak én vagyok a hülye, felhívtam a SE szervizt, ahol "természetesen" mit sem tudnak a hibáról. (Amint az olvasható a Holland SE valahogy mégis tud róla...) De ha beadom 1 hét (lesz az több is) fogságra a telót akkor kivizsgálják. Remek.
Mivel minden történésnek oka van, így ez a repedés sem "magától" keletkezhetett. Megfigyeltem, hogy mind a GPS, Wi-Fi, GSM, Bt kapcsolat során jelentősen felmelegedett a telefonnak ezen része. Ha a fentiek közül egyszerre többet is használok (GPS+Bt füles+hívás), akkor egészen komolyan belázasodik.
Arra jutottam, hogy a külön anyagból készült szenzorablak hőtágulása nagyobb, mint a körülötte levő műanyagházé, ezért a térfogatnövekedés-különbség tűréséhez a műanyagház rugalmassága nem elégséges.Mindezekhez hozzátartozik, hogy a telefon minden szempontból gyári, tehát nem játszik az esetleges adóteljesítmény-növelésből származó nem tervezett többletmelegedés.
-
notaricon
csendes tag
http://www.expansys.hu/sony-ericsson-xperia-x12-arc-android-smartphone-eu-207943/
http://www.expansys.hu/sony-ericsson-xperia-neo-android-smartphone-eu-blue-gradient-209457/valami alakul már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest