Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
R2D20208 #4527 üzenetére
Persze, hogy más eredményeket ad. Egy minin nem kell meghajtani akkora kijelzőt mint az arcon.
Amúgy ahány készülék, annyi felhasználó, annyi elcseszett rommal, baromságokkal a telefonján. Naná, hogy van akinek akad. Nálam pl. nem. Ebből nagyon nem az következik logikailag, hogy az Arc S minden kétséget kizáróan egy gördülékeny telefon. Ahogy fordítva sem.
-
Dottore
addikt
válasz
R2D20208 #4478 üzenetére
Inkább így csináld. Sima RAR kitömörítéssel a legtöbb appot nem tudod módosítani.
-
ChoSimba
tag
válasz
R2D20208 #4418 üzenetére
Tudtommal lehet visszafelé flashelni. Legalábbis hivatalos ROM-ot arra amerre akasz, lefelé, felfelé.
Rootoláshoz nem kell bootloadert nyitni, nincs köztük összefüggés. Illetve egy apró mégiscsak: a 62-es végű szoftnak ugyanis van 'prerooted' verziója, ahhoz viszont nyitott bootloader kell hogy felmenjen, mert custom romnak számít.
Tehát:
bootloader unlocking: custom ROMokhoz telepítéséhez kell
rooting: az aktuálisan futó ROMon történő 'rendszergazdai/root' jogosultsághoz kell, ennek birtokában lehet egyszerűen és villámgyorsan 'téglásítani' a telefont
debranding: a szolgáltató által felrakott 'szemét' szoftverek eltávolítása (általában generic tipusú ROMok flashelésével. De lehet rootolás utáni törléssel is akár)
carrier/sim unlocking: a szolgáltatói függés megszűntetése, ez eddig mindenhol pénzbe került ahol néztem. Átszámítva 5-10k forint körül. Ezután belemegy minden szolgáltató SIM kártyája, és nem csak a TMobilé pl.PS:
Szabad kijavítan, ha tévedtem valahol. Remélem nem írtam ordas nagy baromságot -
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
R2D20208 #4413 üzenetére
Ha .62-es buildszámú akkor nincs megoldás a rootra. Amennyiben régebbi, akkor ezen cikkem eleje alapján tudod rootolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest