Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Global
csendes tag
válasz
bandi0000 #11637 üzenetére
Köszi Bandi
Egyenlőre most jól működik, a tanácsod magfogadtam kártya formázva úgy frissítve, sim is ki lett véve, most jó eddig 4.0.4 el is. még annyi hogy az egyém sima ARC
a Karcolósnak üzenem van rajta még fólia, és elég nehéz leszedni enyém is karcos volt, leszedtem fóliát azóta nem karcolodik..
-
Global
csendes tag
válasz
bandi0000 #11628 üzenetére
Szia
Eddig nem probáltam úgy hogy kivettem a kártyákat, most formatáltam mindent amit lehet
egyedűl system ből Pim et mentettem, SEUS al csinltam mert nem nem értek a falshtoolokhoz, jobban mondva asztsem tudom honnan töltsem le
esetleg ha linket adnál meg az android 2.3 hoz GB
Most jelenleg 4.0.4 ment vissza, kiderül holnapra megoldodik e a hiba...
hardverest is lehet bár ha googlibe angolul keresünk a jelenségre akkor több hétig olvasgathatnánk.. azért inkább szoftveresre gyanakodnék
Köszi Üdv
-
Dottore
addikt
válasz
bandi0000 #10065 üzenetére
A garancia akkor elveszik ha bootloadert nyitsz. Ez azt jelenti, hogy egy másik fél által készített rendszert is tudsz használni, amire természetesen nem vonatkozik garancia.
Rootolás esetén nem veszik el a garancia, mivel így továbbra is csak azt a rendszert tudod használni amire érvényes a garancia. -
viewdetails
addikt
válasz
bandi0000 #10065 üzenetére
Még a gyári módszer is garanciamegvonással jár, az erőszakos külső beavatkozás (pl. testpointos nyitás) pedig végképp.
A nyitottság csak annyit jelent, hogy zárt bootloaderes főzött ROM-ot tehetsz rá, ha nem okoz hardverhibát bizonyíthatóan (pl. kijelzőrepedés), akkor nem szólnak érte szervízeléskor. -
darvinya
titán
válasz
bandi0000 #9543 üzenetére
Idétlen fordítás köznyelven, de pontos szakmai fordítás fizikai szempontból.
Úgy jobb lenne Merítés a Töltés ellentéte.
kornellia84
Nekem NeoV-m és nem így, mert én találtam olyan CDF számot ami 4.0.3-ról OTA-n frissült 4.0.4-re.
De mivel én is része voltam a froozyZTE posztjához.
Ha nem lenne OTA frissítés akkor így csinálnám.
Van egy másik is, de az szerintem nem is igazán … -
viewdetails
addikt
válasz
bandi0000 #8265 üzenetére
bandi0000
Ha telepíted pl az ES File Explrorer-t a Marketról, a beállításaiban bejelölöd, hogy Up to root (Menü gomb - Setting - Up to root - pipa), akkor böngészheted a telefon teljes fájlrendszerét is, rootolás nélkül (módosítani értelemszerűen nem tudod.)
Megkeresd az Up ikont, és nyomod, amíg a / könyvtárba lép, itt megkeresed a /system könyvtárat, azon belül a build.prop fájl-t, és rákoppintasz. Ez a két sor lenne fontos (ami az x-ek helyén van):
ro.semc.version.cust=xxxx-xxxx
ro.semc.version.cust_revision=xxxDottore
Működik, eldöntheted, hogy a félig előkészített, 3 lépéses verziót, vagy a kernel downgrade ftf-et saját kézzel legyártósat választod. Értelemszerűen az utóbbi célszerű, ha már belakta valaki a ROM-ját.darvinya
Drasztikus? -
notaricon
csendes tag
válasz
bandi0000 #783 üzenetére
nekem nincs gondom a hanggal, médialejátszásnál sokszor kifejezetten halkítani kell (pl. youtube)
a kamerát nem mondanám rossznak, ha vki nem kifejezetten fotómániás, akkor minden szempontból megfelel, aki meg minőségi képeket akar az ne a telóval fotózzon, van arra más céleszköz. SOHA nem lesznek olyanok a képek, mint egy igazi fényképezővel, amíg nincs rajta megfelelő optika tök mindegy milyen telót veszel, a kamera csak kiegészítő fícsör marad és ekként is kell(ene) kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest