Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
keettee #8396 üzenetére
Vékony gumi lenne a legjobb. Háztartási boltokban kapható.
Viszont nem a kesztyű okozhatja a karcolásokat. Véletlen hozzáérsz ezáltal zsíros lesz és tisztítás közben nem nehéz megkarcolni. Elég gáz még, hogy a dörzsölés miatt a statikus elektromosság mágnesként vonzza a port a kijelzőre. Amit ugye megint csak megpróbál az ember eltávolítani, ekkor véletlen hozzáérsz ezáltal zsíros lesz és így tovább.
Fürdőszoba a legjobb hely szerelésre mert a pára megköti a port. Ha van hajszárító ami tud hideget fújni az is jól jöhet. Leteszed a szétszedett telefon mellé és nem engedi a szennyeződést rárakódni.
Hát kb. ennyi.
-
Dottore
addikt
válasz
ephinephrine #8392 üzenetére
Cirma Kft. Már a neve is balkáni.
-
ephinephrine
csendes tag
válasz
viewdetails #8384 üzenetére
Köszönöm! egyébként azért ephi, mert az adrenalin túl mainstream
Egyébként rákerestem a cirma kft-re, hivatalos oldalt még nem is találtam, ami lehet hogy az én hülyeségem, viszont találtam rengeteg panaszt meg negatív kritikát
lehet ők lesznek az utolsók a sorban
Mindenesetre köszönöm! -
hurrikan
addikt
Itt írtam egy részletes cikket a Sony és mások ICS frissítéseiről, valamint a PLAY történetéről, és a 4.0.3 valamint a 4.0.4-ről amiket a Sony kiadott:
-
bandi0000
nagyúr
hali
Csak nekem hiányzik az autómatikus fényerő szabályzás? Mert úgy tudtam hogy van benne érzékelő viszont nem találok beállítást.. -
viewdetails
addikt
válasz
ephinephrine #8382 üzenetére
ephinephrine (miért nem simán adrenalin?
)
Elvileg ők a szakszervíz:
Cirma Kft.
1045 Budapest Széchenyi tér 9.
Telefon:+361-272-0708 -
cashzoli
aktív tag
válasz
ephinephrine #8382 üzenetére
Egy tuti, csak olyat tudsz beletetetni, amilyen benne volt. Én úgy tudom hogy az Arc-ban külön van a kijelző és az érintőpanel, szóval olcsóbb ennyivel a csere..
Konkrét szervizt nem tudok ajánlani, szerencsére még nem kellett mennem...Sonexet hívtad már esetleg?
Ajánlom még ezt az oldalt, de kérdezhetsz a szolgáltatódnál is, ők úgyis vmi szerződtetett szakszervizhez küldik.Szerk: ebayen is próbálkozhatsz...bár nem túl olcsó, 15k.
-
ephinephrine
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Elejtettem a szememfénye, dédelgetett, szeretett arc S-emet, tökéletesen lapjával, kijelzővel lefelé, aszfaltra. Az üveg több helyen megrepedt, gyönyörű pókhálós, ennek ellenére a kijelző sértetlennek tűnik, amennyire meg tudom állapítani a repedések alatt, valamint az érintőpanel is kifogástalanul működik, ott is, ahol a legnagyobb törések vannak. A kérdésem az lenne, hogy esetleg tudnátok e tanácsot adni, hogy ebben a helyzetben hogyan kéne eljárnom, lehetséges e csak üveget cseréltetni rajta, vagy marad a költséges kijelző és panel csere? Egyáltalán hova kéne vinnem? T-mobile-os, de havidíjas garanciát nem kötöttem rá (zseniális ötlet volt), szóval vigyem be oda, hátha valamilyen címen tudom gariztatni, vagy keressek fel egyből szervízt, vagy esetleg tudok rendelni hozzá üveget és kicserélni kézileg? Valamint, ez már részletkérdés, örülnék ha egyszerüen cserélve lenne, de esetleg nem lehetséges e pl. gorillaglass-t tetetni bele? Előre köszönöm a válaszokat, segítséget!
-
keettee
csendes tag
Sziasztok! Valaki cserélt már full házat? Vettem egy fehéret és kíváncsi lennék, hogy meg tudom e magamnak csinálni. Youtube on láttam vidiket. Nem akarom szervízbe vinni...pénz, plusz ki tudja hogy bánnak majd vele
köszike
-
PAtr0n
addikt
válasz
cashzoli #8366 üzenetére
Én azt szeretem benne, hogy nem zabál túl sok memóriát, stabil marad tőle a rendszer, és nem merül gyorsabban. És nem utolsó sorban gyors. Ami tetszik még benne, hogy külön van task killere az alkalmazásfiókban, és el lehet vele rejteni azokat az appokat amiket nem akarsz látni a menüben. Na meg rengeteg hasznos funkciója van még.
Ha azt szeretnéd, hogy a jelenlegi launcher ne legyen többé alapértlemezett ezt kell tenned:
beállítások --> Alkalmazások --> Alkalmazások kezelése --> megkeresed a Go launcher Ex-t, ráböksz és azon belül van egy olyan gomb, hogy "alapértékek törlése".Odzsee:
Amiket leírtál nagyjából normális működésre utalnak pedig.
De vegyük sorra: a 15perc GPS használat miatti 10% esés normális, 45 perc wifi után 25% esés szintén normális, főleg ha állandóan jönnek-mennek az adatok, mindez 40% fényerőnél. Nem értem miért tartod kevésnek? Nem hinném, hogy az x8 kevesebbet merült ugyanennyi GPS-től, és ugyanennyi wifitől, bár nem én használtam.
Azt is vedd figyelembe, hogy 1.4Ghz-en fut az Arc S, az x8 meg 600Mhz! A kijelző méretéről nem is beszélve, bár az Arc S kijelzője már ledes háttérvilágítású, szal a méretkülönbség ellenére is kevesebbet kéne hogy egyen mint az X8 sima TFT-je.
Szerintem abszolút nem rossz az az üzemidő amit leírtál, de a lényeg: kevesebb fényerő, kikapcsolt adatforgalom ha nem használod (állandó GSM mód szintén előny), és ennyi. Csodát ne várj egy ilyen okostelefontól 1500maH-s aksival -
-
Odzsee
csendes tag
Szia!
A teló teljesen új.Nagyjából egy hetes.
GPS-t használtam a hétvégén és azt vettem észre,hogy mire elértem a címre,ami kb. 15 perc volt 10%-ot esett az akku töltöttsége.Este még wifin-ment a net egy kicsit kb. 35%-os akkunál és 45 perc netezés után már 5-8%-ra esett le a töltöttség.Fényerőt levettem 40% köré.Zenét még nem hallgattam rajta hosszabb ideig.Játék nincs a telefonon.Root-olva sincs,mert ennyire nem értek hozzá,csak egy normál user vagyok,aki szereti kiélvezni,hogy egy készülék tud mindent
A lényeg,hogy az előző X8-omhoz képest drasztikusan rövidebb az üzemideje ennek a telónak és ezen szeretnék változtatni. -
thomech
tag
Sziasztok!
Ha SEUS-szal próbálom meg frissíteni a tré-mobilos Arc S-emet, akkor az nem jár garivesztéssel vagy hasonlóval, ugye?
Lehet hülye kérdés, de eddig csak Pcc-vel csináltam -
Dugos
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy rootolt telóval lehet 7 főképernyőm? ( arc S)
Köszi a segítséget előre is!További szép estét!
-
cashzoli
aktív tag
Tapasztalatok az ICS-el: a francia romon nagyon sok a bloatware, root hiányában ha törölni nem is, de letiltani le lehet - utóbbi nagyon hasznos funkció! Én gyorsabbnak érzem, nagyon jó a böngészési sebesség...létezik, hogy ez támogatja az n-es wifit? Itthon ugyanis ez van.
Ha a menüben mászkálok, van egy-két glitch és igen, pár app nem megy, de együtt tudok élni a dologgal.
Amit viszont nem értek: akárhányszor kilépek a Play-ből, vagy a Böngészőből újraépíti az egész home screent, mintha elfogyna a memóriája. Na nehogy már egy böngésző megegye az összes ramot! Szerintetek mi lehet a baja? -
mokus1
addikt
Megcsináltam a root-ot probálom visszaállítani a backup-ot de azt írj a ,,művelet megszakítva" ötlet?
-
cashzoli
aktív tag
Sweeet, sikerült a flashelés
Köszönöm a segítséget
-
PAtr0n
addikt
Szia!
A legtisztább az, ha teljesen lepucolod a rendszert egy factory reset-tel, de az még jobb ha rootolva is van, CWM recoveryben a cache-eket is formázod, és persze a battery stats-ot is törlöd, és újrahúzod a rendszert.
De mi számít neked nagyon rövid üzemidőnek? Jó lenne tudni milyen rendszert használsz, milyen appokat, és milyenek úgy általában a készülék használati szokásaid? Úgy ugyanis egyszerűbb tanácsot adni.
-
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes az akkut kalibrálni,sajnos nagyon rövid az üzemidőm a gyári Arc S akkuval és javítani szeretnék rajta kicsit.
Kinek mivel vagy hogyan sikerült kalibrálni az akkuját?A marketban van akku kalibráló app.Ezzel érdemes foglalkozni?
Előre is köszi a válaszokat.
-
cashzoli
aktív tag
Cris99, Mokus1 köszönöm, akkor neki merek kezdeni, ha tényleg semmilyen előkészület nem kell, csak a rom és a flashtool. Remélem rendes egy klikkes root is lesz hamar.
-
darvinya
titán
Valaki gyűjti CDF számokat amiket fórum társak voltak szíves beírni.
Csak azért kérdem, mert ezek az adatokkal a SUS-t és a PC Compainon-t rá lehet kényszeríteni, hogy a szám alatti fw-t rakja fel. -
cashzoli
aktív tag
válasz
cashzoli #8293 üzenetére
Engedjetek meg egy kérdést (csak bele-bele olvasni van időm a fórumba): az Arc-om frissítéséhez elég letölteni INNEN az .ftf fájlt, és utána azzal flashelni? Most egy sima, .42-es GB rom van fenn, csont gyári. Ha segít: SI:1246-1841.
Érdemes várni egy rootolható romra? Ez is elég fontos lenne.Senki nem tud választ adni
-
darvinya
titán
válasz
viewdetails #8345 üzenetére
Nem azt írtam hogy rossz amit írtál csak érthetőbben.
A linket meg nem is tudom már. -
darvinya
titán
válasz
viewdetails #8343 üzenetére
Nem egészen írtad érthetően.
1. Flashtool-lal tedd fel a 4.0.4-es ROM-t.
2. Flashtool-lal tedd fel a 4.0.3-as loader.sin és a kernel.sin-t
3. DoomLord-dal root-old
4. Flashtool-lal tedd fel a 4.0.4-es loader.sin és a kernel.sinÉs kész.
Ekkor, ha nincs meg a SU app(nem a su file) letölteni kell vagy előre letölteni vagy a DoomLord root-oloból kivenni.
-
viewdetails
addikt
válasz
noorbertt #8339 üzenetére
A kernel minden régiós készülék esetében megegyezik.
3 lépéses:
1, telepítsd fel az előre preparált 4.0.3-as kernellel bootoló 4.0.4-es ROM-ot, amit a készítő melléklet Arc/Arc S-re.
2, Rootold a Doom-féle ICS root-al. (Link a hsz-ben)
3, Flasheld fel a szintén mellékelt ftf-et, amelyik tartalmazza a 4.0.4-es kernelt.Ennél egyszerűbb nem nagyon van...
Másik:
Készíts el egy 4.0.3-as ROM-ból egy loader.sin-t és kernel.sin-t tartalmazó ftf csomagot flashtoolal (vagy vegyél egy 4.0.3-as ROM-ot, és csak ezeket pipáld ki belőle flash előtt, semmi mást), flasheld fel a már előzőleg telepített 4.0.4-re. Indítsd újra a telefont, rootold ICS root-al, majd egy 4.0.4-ből csinálj egy kernel.sin-t és loader.sin-t tartalmazó ftf-et (vagy vegyél egy 4.0.4-es ROM-ot, és csak ezeket pipáld ki belőle flash előtt, semmi mást), flasheld fel, és kész.
-
Loituma69
őstag
válasz
viewdetails #8300 üzenetére
Nem PCC-nal sikerült a frissítés, hanem SEUS-al! -
noorbertt
őstag
Vagy esetleg a másik megoldást valaki magyarosítaná valamelyest? angolom nem elég jó.
-
noorbertt
őstag
válasz
viewdetails #8273 üzenetére
nekem ez a 3 lépéses tek nem működik.
1.flash the ready to root 4.0.4 ez ok megvolt.
2. root your Arc/s with this itt kiírja hogy végzet, de se superuser se semmi.. marketből feltoltam a superusert,de su engedélyt nem találja vagy mi..
3. kerner felrakása sikeres.persze superusert csak a 3.lépés után tettem fel.
mi lehet a baj? -
Rick4
félisten
Az én ARC S-em száma: SI 1253-8816.4 Erre van már hivatalos 4.04?
-
mokus1
addikt
4.0.4et valaki letudja írni hogy rootoljam láttam azt az XDA-s oldalt de hogy őszinte legyek nem nagyon értem.
-
mokus1
addikt
válasz
viewdetails #8326 üzenetére
Köszi közben megleltem
Kerestem viszont nem találtam hogy a 4.0.4 miben más mint a 4.0.3?
Amiket kivetttem a hsz-ekből hogy gyorsabb? -
bandi0000
nagyúr
válasz
viewdetails #8326 üzenetére
hát fasza csak ebben az árban nincs vetélytársa ennek szerintem
Ammeg ge..ik voltak mert néztem a neten hogy 66k előfizuval t-pontban nekem meg 70 ért adták és azt mondták h a neten nem jó az ár azért ez is fajin mert ha nem visszek több pénzt nem tom megvenni -
viewdetails
addikt
mokus1
A 4.0.3 rootolásához ezt lemented, kicsomagolod a rar-t, runme.bat lefuttat, utasításokat követed.
bandi0000
Akkor értékegyeztetéssel vehetsz mást. Pl. Xperia S, P, U... -
cashzoli
aktív tag
válasz
darvinya #8322 üzenetére
Utóbbival szoktak szórakozni, hogy nem is úgy van, ahogy, meg személyes átvétel nem számít...na ezeket ne hidd el. Az elállás joga netes rendelésnél mindig jár mindenkinek. Jogilag ez távoli szerződéskötés (adásvétel). Én már küzdöttem ilyesmivel, azért okoskodok
Pixelhibás laptopot nem voltak hajlandóak visszacserélni, de kiküzdöttem
-
darvinya
titán
válasz
viewdetails #8311 üzenetére
SUS-szal sikerült neki nem pedig PC Compainon-nal.
-
bandi0000
nagyúr
hali
Tegnap vettem a telót és szomorúan láttam h van rajta 1 db pixel hiba...jó jó nem nagy cucc de azért 90k-s telónál elvárja az ember hogy hibátlan legyen ráadás a hátlap is recseg már alig várom hogy még a repedések is előjöjjenek -.-
a pixelhibát és a repedést vajon garanciába majd orvosolják? -
szabosasito
aktív tag
válasz
viewdetails #8311 üzenetére
Értem és köszönöm. Próbálgatom!
-
tomy86
addikt
Webshopban rendelt készüléket csak olyan T pontba vihetsz, ha jól tudom, ahol van szerviz is. Viszont webshopos rendelés esetén itt is él - mint bármelyik webes vásárlás esetén -, hogy 8 munkanapon belül indoklás nélkül visszaadhatod a telefont (vagy bármi mást). Ezen az oldalon az 5. pont. De ebben a topikban megmondják a tutit.
-
viewdetails
addikt
válasz
szabosasito #8309 üzenetére
"Próbálgasd a PCC-t, amíg sikerrel nem jársz, ahogy a szintén 1254-1246 CDA-s kolléga."
Loituma69-nek ugyanaz a CDA száma mint Neked, épp fél órája írt, hogy ma reggel sikerült a frissítés PCC-vel. -
szabosasito
aktív tag
válasz
viewdetails #8304 üzenetére
Szia!
Tehát nézegessem PCC -t és majd megjön a frissítés? CDA kollégának is igy sikerült?
Köszönöm a segítségedet!
-
darvinya
titán
válasz
szabosasito #8303 üzenetére
Nézd meg a build.prop file-ban mi van írva.
És fentem modon postold. -
viewdetails
addikt
válasz
szabosasito #8303 üzenetére
Próbálgasd a PCC-t, amíg sikerrel nem jársz, ahogy a szintén 1254-1246 CDA-s kolléga.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
ARC S telcsimen gyári 4.0.3 szoftver van PC Companion-nal feltéve. Most olvasom a fórumon, hogy elérhető a gyári 4.0.4 is. Nekem nem jelez frissítést sem a PC Companion sem a Sony Update Center. A telefon szerintem Francia / SI szám 1254-1246. / Bár én gyári függetlenként vettem a Fortuna Gsm-nél. SI szám alapján megnéztem és már kijött rá a 4.0.4 szoftver a Sony Ericsson szerint.
Szerintetek hogyan tudom elérni a frissítést?
Előre is köszönöm!
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Játék mentést, üzeneteket szeretnék menteni ezt mivel tudom megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest