- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Weeman1 #12151 üzenetére
Eléggé belassult itt az élet. Mint ahogy androidos készüléktől elvárható
Szerintem az Arc S-re kiadott factory ICS kakki. A HDMI kimeneten nem lehet egy 3D-s játékot sem akadás nélkül játszani. És ez a gyári ICS hibája, xda-n is írták.
GB-en nem volt sosem ilyen probléma. -
ChoSimba
tag
válasz
Weeman1 #12060 üzenetére
Bootloopnál még simán felrakhatsz stock firmware-t pl. flashtool-lal.
Ha már frissítetted a telót SEUSsal vagy PCC-vel, akkor a blob_fs mappából a flashtool tud FTF fájlt készíteni és akkor nem kell letöltened netről. Ennek mikéntje guglizás után 1xűen megtalálható.
Ellenkező esetben kénytelen vagy leszedni egyet. Ha gondolod, nekem van TMobile-os 587-esem -
darvinya
titán
válasz
Weeman1 #12059 üzenetére
Már 1x el lett mondva, hogy a gyári kernel lehet Flash-elni.
Különben, hogyan rakod fel egyáltalán az fw-t.A FrozzyZTE és az én Logout-om csak zárt bootloader-re vonatkozik.
A kettő között annyi a különbség, hogy a FrozzyZTE fórumtársé ArcS(Arc)-ra lévő root-oolhat kernel kellékes, az enyém pedig Neo(NeoV)-re lévő root-olható kernel kellékes. -
darvinya
titán
válasz
Weeman1 #12045 üzenetére
Nem bírom tovább nézni ezt a bénázást.
FrozzyZTE Logout-ján fen van .431-es kernel cserélős root.
Na az csak annyiban különbözik .587-estől, hogy a végén .587-es kernel-t kell vissza-Flash-elni.(Logout-omon Neo/NeoV-s van de az eljárás ugyanaz)Root kernel cserével gyorstalpaló:
Telon 4.0.4 .431 vagy .587 fw van fenn.
Kell a ArcS 4.0.3 .562-es kernel.
Fel-Flash-elni a kernel-t.(SIM és SD kártya nélkül)
Root-olni DoomLord v1 ICS-el.
Vissza-Flash-elni a fent lévő fw kernel-ét.És kész a root.
-
ChoSimba
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest