Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Mercutio_ #24 üzenetére
Nincs mit írni, tudod jól, hogy idegbajt kaptam én is a nagy fókuszmezős Oly AF-től... na, ez az E-M10-nél nem létező probléma. Jó az AF, szinte minden (általam használt) körülmények között.
Ha nagyon bele akarok kötni:
- a keresőkép nem tud kevés fénynél annyira világos lenni, mint az újabb Panáké (bekapcsolt Boost-tal sem),
- MF-nél jó lenne, ha képernyőbökésnél alapból belenagyítana az adott területbe (nem csak mutatná a keretet és jobb alul még rá kell böknöm a nagyító ikonjára, vagy tekerni az objektíven kicsit),
- hosszú záridős zajszűrésnél jó lenne, ha mutatná a hátralévő időt (most csak fekete képernyő van, meg a kártyára írás ikonja villog)
- Live Composition/Live Time/Live Bulb módokban néha baromi nagy késéssel válaszol a menü gomb nyomására (ez gondolom orvosolható egy fw frissítéssel).Amúgy nemtom, miért ide írom ezt Mindegy, te kérdezted
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Mercutio_ #20 üzenetére
Azért nem lett E-M10, mert tavaly még csak híre sem volt. Az E-M5 tetszett ugyan, de nem akartam annyit költeni. Én az a típus vagyok, akinek egy fapados váz is bőven elég, inkább az objektívek legyenek jók.
Nagyjából ezek voltak a kalapban: NEX-6, E-M5, X-E1, X100. Végül visszasoroltam a fontossági sorrendben az EVF/OVF jelentőségét, így bekerült a képbe az X-A1 is, amit aztán meg is vettem és alig a felét költöttem el az előre elképzelt árnak.
(#19) Ijk: Ellenben az XC 16-50mm annyiról indul. És határozottan nem is rossz. Én is szeretem ezt a kis bigyót. Csak a fényereje tök átlagos, optikailag viszont teljesen szerethető. Na jó, még a "kutyapöcs" kialakítás idegesít rajta, kitekerve 50mm-re szó szerint duplájára nő a hosszúsága.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Mercutio_ #12 üzenetére
Nem nagyon akarok belemenni a dologba, mert nagyon off. A Pentax nem olcsó, csak max olcsóbb bizonyos esetekben, máskor meg drágább. Az előnye a régi manuál üvegek natív használhatósága, de ezt neked amúgy sem kell mondanom.
A mostani kínálatban is vannak FF-et lefedő üvegek (nem csak a régebbi F,FA-k), vannak ami némi kompromisszummal, de használhatóak (zoomoknál vignettálás), de persze hozni kellene új üvegeket is. Majd meglátjuk Photokina-n mit alkotnak.Egyszer úgy is ki fogom próbálni vhogy.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
MLaca
őstag
nem akarok kérni senkitől, nem akarok vigyázni senki cuccára és nem akarok, nem tudok igazodni senkinek sem az időtáblájához, van elég logisztikai teendőm amúgy is. csakis hivatalos forrásból lehet dolgozni, abba nem lehet belekötni (a képviseleteknek sem). ha valakit konkrétan valamilyen párosítás érdekel, az legjobban teszi, ha elmegy a sony boltba és ott kipróbálja, mert akárhogy is tesztelném, nem felelne meg mindenkinek, mert "miért nem így nézted, miért nem úgy nézted" lenne a vége, amire - sajnos - nincs időm.
http://mlzphoto.hu/
-
MLaca
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest