- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ez egy általános tendencia a nézőknél, sokan írtak róla, hogy a GoT volt az utolsó nagyköltségvetésű, hosszú lejáratú sorozat. Jelenleg ha jól tudom a Witcher a legdrágább gyártásban lévő széria, de ez is töredékébe kerül a GoT-nak, ha levonjuk Cavill fizetését.
A probléma ott van a Netflix-szel, hogy mióta ontják magukból a saját gyártású vagy vásárolt sorozatokat, hogy lefedjék a teljes nézői spektrumot, azóta minden Queen's Gambitra jut féltucat Cursed, Winx Saga, Liberator meg Warrior Nun.
-
Bad Pritt
félisten
Ez se mind saját gyártású.
De kezdem érteni a vélemény eltérés okát, nálam a Hollow, Dragon Prince, Big Mouth, Carmen Sandiego is erős közepes, semmi különös sorozat, a Love, Death, Robots meg jó kis tech demo volt zéró értelemmel.
Mondjuk az is igaz, hogy ők legalább gyártanak meg forgalmaznak még animációs sorozatokat, a többi szolgáltató (HBO, Apple, Amazon) elment ilyen nagyon erős drámai mini sorozatok irányába.
Bizonyos sorozatok elkaszálása viszont a rossz időzítésnek köszönhető. Voltak olyan filmek amiknek a x-edik évadja pont olyankor jelent meg, amikor éppen más terelte el a platform nézőinek a figyelmét. Nekem is vannak olyan sorozataim amik ilyen miatt kerültek hátrébb a megnézem listámon. Néha tök jó filmeknek a sokadik évadját tudja elkaszálni a netflix...
Nem csak ez a baj, abszolút nem korrekt a hozzáállásuk kreatív szempontból, leszerződnek mondjuk 3 évadra valakivel, majd az első után kaszálják a sorozatot. Nem hagyják kibontakozni az alkotókat, ezernyi jobbnál jobb sorozat volt máshol, aminek az első évada gyengébb és utána kapott szárnyra, de a Netflix menedzsment olyan hidegvérrel, számok alapján dönt, figyelmen kívül hagyva minden más aspektusát egy sorozatnak, amit én még nem láttam az iparágon belül. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #7 üzenetére
Miért? Mit alkottak a Castlevanián kívül, ami olyan top kategória lenne? A Disenchantment erős közepes, a Blood of Zeus épp csak közepes, több eszembe se jut, amit ők gyártanának és említést érdemel (sőt, lehet ezeket is licenszelik, nem néztem utána alaposan).
Vannak jó sorozataik még ma is, de a saját gyártású termékeik minősége drasztikusat esett az elmúlt években, ráadásul lassan mémmé válik, ahogy kaszálgatják ész nélkül a sorozataikat egy-két évad után, mert pár rész után nem hozzák a platformjuktól elvárt szintet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
Jelenleg a Netflix töménytelen mennyiségű szart önt ki magából, élőszereplős vagy animációs, oly mindegy. Ez is csak egy cím lesz a végeláthatlan sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest