- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Donki Hóte #23 üzenetére
"Az egyéni hátránya az, hogy ha nincs gyereked, akkor nem marad semmi utánad."
ezen jót röhögnék ha tudnám hogy viccnek írtad...nem mondom hogy szánnivaló az az élet ami után csak a génállomány marad... de valahol mégis az. engem speciel teljesen hidegen hagy hogy a szüleim akik felneveltek, a vér szerinti felmenőim-e (azok de ez teljesen lényegtelen, ha most közölnék hogy amúgy örökbe fogadtak akkor megkérdezném mit hozzak a boltból.)
nincs biológiai utódom és valószínűleg nem is lesz, de örököseim már most vannak: diákjaim akiknek át tudtam adni valamicskét a természttudományok iránti szeretetemből és érdeklődésemből, családi barátok fiatalabb gyerekei akik adnak a szavamra, stb.
nem véletlenül céloztam meg az akadémián is az oktatást mint pályát. van aki csak a génállományát tudja az utókorra hagyni, nekem nem ez a célom.
nekem ők a "gyerekeim". a memetikai öröklődést sokkal többre tartom emberek között mint a genetikait. nevezheted szakmai ártalomnak, de talán csak az tartozik oda hogy tudom hogy melyiknek mi a neve. a hozzáállás ugyanaz marad.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ecccer volt, ..... Szóval, én is voltam fiatal. Jártam egy lánnyal. Jól elvoltunk, de nem voltam szerelmes. Tudtam,...
- Milyen notebookot vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest