- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Újra át lehet rajzolni a "kis hal, nagy hal, ki, mikor, kit ,evett meg" SSD térképet...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Gdi
senior tag
Még ha kárász életű is lesz, választhattak volna valami jobban hangzó nevet.
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
tibaimp
nagyúr
Nem értem az Intel politikáját, hogy miért száll ki egy felfelé ívelő pályán lévő piacról. Nem kiszállni kellett volna, hanem beleinvesztálni és nem olyan drágán adni az SSD-ket. Ott a Samsung, vagy az összes HDD gyártó, nekik megéri/megérte ebbe az üzletbe "menekülni" ha/amikor a HDD piac végleg bedől...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
k. egyszerű nem úgy akart konkurenciája lenni ezeknek, hogy egy szóló terméket olcsóbban ad mint a konkurencia. Csomagban értékesítve egyszerre több komponenst PC-hez, szerverhez, már olyan árat szabhat meg, amilyet éppen akar (megéri üzlet politikailag) az egyes alkatrészekre.
Samsung is ezt csinálja, csak ő a legkaparóbb alkatrész szintjén gyárt magának mindent, de még a termelő gépek nagy része is saját gyártású. Ennél sehogy sem tudsz olcsóbb lenni, hacsak nem áll módodban "ingyen" adni a példában szereplő SSD-t a processzor és a chipset, wifi modul stb. mellé.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Pont ez az, hogy a felfele ívelő piacon az Intel nem tudott versenyképes lenni. Nem azért adta drágán az SSD-it, mert extra profitra akart szert tenni, hanem azért, mert nagyjából ilyen áron tudott nyereséges gyártást biztosítani. Azonban a Samsung és más konkurencia ellenében ez nem életképes hosszú távon.
Feltehetően a fejlesztések hiánya miatt (valahogy elég kevés Intel alapú technikai újdonságról hallottunk az SSD piacon az utóbbi években) bizonyos szintig úgy jártak, mint a CPU piacon: a rövid távú nyereség árán ráültek a sz*p*rollerre, és már csak nagyon fájdalmas lépésekkel tudnának újra versenyképesek lenni.
Amit nem nagyon akarnak megtenni, amikor úgy is éppen elég irányból tépik a céget...
Ezért inkább leépítik és a bevétel oldalon egy zsíros csekkel még pozitívan is tüntetik fel a ballépésüket...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
tibaimp
nagyúr
Cifu: Ez mondjuk jogos! Csak kicsit fájlalom a híres X25-ös szériát, illetve nekem is van egy még, már a "kevésbé" békeidőkből, egy 520-as MLC-s, ami kb. kimegy a világból.
Duracellm: az Optane-re gondolsz, mert az volt/van nekik szerver szintre.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
noisia
aktív tag
Közgazdász, jogász és pénzügyes férgek irányítják ezeket a birodalmakat.
Tapasztalam nap, mint nap.
Mit várunk! Értelmes döntést?! pff...Élesítsünk mindent nulla teszteléssel. Gyerünk!
Legyen minden manager valakinek a csókos pajtija. Gyerünk!
Kussolj, mert bármikor felveszünk az utcáról a helyedre valakit. Gyerünk!
Örüljünk, hogy egyáltalán idehozzák a munkát, mert vihetnék Mumbaiba is. Gyerünk!
Küldjük már ki ezeknek a hülyéknek egy levélben, hogy a cégcsoport adózás utáni nyeresége,
9milliárd $ , de a Covid-ra hivatkozva ne fizessünk 20 fillér túlórát se 2 éve. Gyerünk!
...
...
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Vincent_
aktív tag
Az "Intel" márka nem elég erős/minőségi? Érdekes...
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs