Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz Sebaj Fóbiás #9 üzenetére
Tudod, 4 pixelből rendszámot.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
SunMount3r
nagyúr
A 120 000 forintba kerülő SRS-ZR7 kialakításában nagyon emlékeztet a vállalat korábbi, hasonló kategóriájú eszközeire, így ez is harmonikusan beilleszthető szinte bármilyen típusú belső térbe.
A Genius SP-HF1250B 13000 forintba kerül és ez is harmonikusan beilleszthető szinte bármilyen típusú belső térbe.
->Amúgy meg érdekes koncepció, ha van hozzá mobilos vezérlőalkalmazás el lehet vele szórakozni (amíg rá nem ununk)... Szóval úgy látom tud ez mindent, csak gondolom a rendes sztereo hangképet nem, annyira rövid. Ha meg ez direkt ilyen spéci "búra közeli" és éjjeliszekrény only megoldás, akkor meg pláne vicces érte a 120K-s ára... (Meg úgy egyébként is). 30K a max amit egy ilyen képességű eszközért kiadnék, HA lenne benne aksi és hordozható lenne. Ennyiért meg?!->Még egy egyszerű LCD kijelzőt és ébresztőóra funkciót se kapott szegény (ha már éjjeliszekrény. )
-
MZperX75
addikt
válasz #16939776 #11 üzenetére
Akkor számomra,teljesen felejtős,nem mintha akkus lenne megvenném,nekem a zenehallgatásról saját különálló véleményem van,amit valószínű nem annyira pártol a nagyérdemű.
Éppen ezért vettem bagóért 7.1-es Pioneer erősítőt 7x100W pár Jamo,2 egy pár EAG hangláda 1 Yamaha sub ,és Quadral közép hangsugárzóval, potom 40.000Ft-ért kihagyhatatlan vételnek számított..
5.1-ben hallgatom zene 6ch sztereó,optikával összekötve HTPC -vel,persze mindezt, a lakásban jól elrejtve! nagyon semmi sem látszik belőle,és kiegészítésnek Jam pluszt, ha halkan megnézek egy Columbót vagy egy Csengetek MilordotAz egész nem volt 60ezer ,a Jam pluszt meg oda viszem ahová akarom, lányom napi 2x megtáncoltatja a betonon ,2 éve bírja ezt a strapát ..........bár 13900Ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Hát akku van e benne,ha már 120ezer kivinni tudom-e?illetve tudni tudom csak hallgatni tudom-e?
-
ThodEE
őstag
válasz macilaci78 #4 üzenetére
Az még oké lenne ha nagy teljesítményű lenne mondjuk az erősítője, de a hangszóróknak nincs teljesítményük, inkább terhelhetőségük van
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
törölt tag
Ezek vannak benne:[link]
Szerintem a LAN jó ötlet.
A marketingnek nem kell bedőlni, kap még egy multi-band kompresszálást, és minden részlet ugyan olyan hangos, ha ismered az anyagot, elég idegesítő[ Szerkesztve ]
-
Két úthoz rendeltek, utanként két hangszórót.
Magyarul van egy hangszóró ami egy az egyben nyomja a hangokat. Ehhez raktak még egy "mély" sugárzót.
(Full range: Approx. 1.77 in diameter x 2, Subwoofer: Approx. 2.44 in diameter x 2)Egészen pontosan ezt írják:
2.2ch and dual passive radiators for unprecedented sound.Ha jól gondolom ez egy tévé elé helyezhető rövidített soundbar, virtuális mélynyomóval. (A térhangzás kialakulásától nem igazán kell tartani.)
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
titán
-
macilaci78
nagyúr
két nagy teljesítményű mélynyomó vs nem túl nagy (85 x 85 x 299 mm)
Egy A4-es lapot 3 db ilyen takar be lapjára állítva. Egy rendes mélynyomó legkisebb oldalát sem éri át egy ilyen lap. Persze, ha én is az éjjeliszekrényre raknám a hangfalat, nekem sem lenne igényem nagy teljesítményre, de akkor meg minek a két nagy teljesítményű mélynyomó?
Ez egy mobilok mellé osztogatott BT-os hangszórótól annyival több, hogy van rajta hdmi, meg vagy 4× nehezebb.
Mivel nincs a cikkben tápellátásról szó, így arra gondolok, hogy az elektronokat a levegőből ozmózis útján szívja magába...
Ethernet? Osztán minek? Ráküldi a NAS a hangot, vagy van rajta azon az egy szem látszó bekapcsoló gombon kívül más kezelőszerv is?Amúgy szép, de azért 120 k-ért sok értelmes alternatíva van a szintén új, számlás, garanciális mezőnyben is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
titán
Minden hagyományos kétutas sztereó sugárzó 2.2 csatornás. Mi ez a bullshit (a lózung szót a kolléga már elsütötte)?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Peter13
senior tag
"az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű hangélményt hoz létre minden zenénél"
Jajj....jaaaajj...
Ezek lózungok miért kellenek a marketing anyagba? Teljesen vállalható. jól összerakott és jó kis cuccnak tűnik ezek nélkül is (persze arra amire kitalálták, nem egy komplett házimozi kiváltására), nem kell hozzá agymosás is...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest