- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egér probléma
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Brutális.
Viszont tetszik, hogy végre megint egy proci, ami "csak" proci. Ma reggel pont azon morfondíroztam, hogy elnézegetve a mostani asztali, mobil és ultramobil központi egységeket, a processzormagok csak egy kis töredékét teszik ki a lapkának, a túlnyomó többségén pedig az integrált VGA terpeszkedik (ami azért vicces: lassan helyesebb lenne az "integrált VGA" helyett az "integrált CPU" kifejezés). Arra gondoltam milyen jó lenne megint egy olyan CPU, ami nem akarja magát megerőszakolni és VGA is lenni egyben, és a rendelkezésre álló helyet csak processzormagokkal töltenék ki (vagy hagynák hogy zsugorodjon a CPU, ez sem lenne éppen hártány). Erre tessék
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest