Hirdetés
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Kettőt és könnyebbet.
Ráadásul ebben lesz grafikus mag is, ami szintén kér enni. Tippem szerint egy windows desktop-on állva, különösebb terhelés nélkül szerintem pár watt lehet majd a processzor idle fogyasztása (<10 W). Ezekben már lesz power gating és komlyabb clock gating is.
Az órajelkapuzást követően implementálásra kerül a Nehalem-ben már feltűnt tápkapuzás is. A SOI gyártástechnológiának köszönhetően rendelkezésre álló tízszer hatékonyabb, NFET tápkapuzó tranzisztorok használatával a kapcsolóüzemű működésből eredő veszteség mellett a szivárgási áram is a zéró közelébe redukálható, az éppen inaktív egységeknél. Így egy adott lekapcsolt rész teljes fogyasztása szinte nullára csökkenhet. [link] [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Jó, de azért szerintem egy ilyen lap meg egy legkisebb belevaló APU többe is fog kerülni és többet is fog fogyasztani mint a Brazos. Nyilván a teljesítménye is nagyobb lesz, ehhez nem fér kétség.
Igen, elvileg június közepe.
-
Oliverda
félisten
válasz
atti_2010 #22 üzenetére
Már bocs, de én voltam az itt aki azonnal ráugrott a másikra, mert esetleg valami olyanra vágyik ami szerinted felesleges?
Az OFF vita pedig továbbra sem szükséges. A múltkorinak sem lett jó vége.
Azt viszont szívesen venné mindenki, ha elmesélnéd, hogy egy 4 magos Llano,1 6670-el HCF-ben pontosan mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest