- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Részben egyetértek veled, mert ha csak tartalomfogyasztásra használja az ember, akkor jobb választás egy iPad 1 használtan. De az erős csúsztatás, hogy csak nagynevű, márkás gyártótól szabad ilyet venni. Én az USB miatt kezdtem el nézelődni az android vonalon mert arra sajnos szükségem van. Hosszas keresgélés után találtam rá a SmartQ termékeire és tőlük is rendeltem meg a T20-as példányt. Ez is csak egy kínai márka, amit nagyon sokan nem ismernek, még is nagyon jó termékeket állítanak elő. Rendben van a hardver és a szoftver is egyaránt. Van támogatása és mentes mindenféle kínai tablet betegségektől(ghost touch, töltés közbeni használhatatlanság stb.)
Tehát azért annyira nem szabad leírni a kínai gyártókat. Tájékozódni kell és kész. Viszont ez a pipo u1 is csak egy tipikus cube u30gt lett, azaz egy nagy bughalmaz. De legalább olcsó és a specifikációja szemet gyönyörködtető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook S15 M5506WA 15.6" 3K OLED Ryzen AI 9 365 Radeon 880M 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest