Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Ez semmiben nem különebb a 3tól. Csak a bővietett/egyszerűsitett épitkezés miatt pénzt adni érte csak pazarlás
-
AndrewBR
senior tag
Nekem tutti több nap, mire megépíteném azt a lakást amit szeretnék...

+ berendezni...
-
Sanchez638
addikt
Párom nagyon szeret berendezni, most ezt "cseszik" el? Remélem megoldják a kiegészítők utána töltéseket amik egy egyszerűbb gépem több tízperceket tesznek ki
-
aizen92
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Bocsi! Mobilos autocorrect kicsit belenyúlt. Interakció akart lenni!

(#7) wikings2: na igen. Egy multis résszel fel lehetne dobni, ahol átjárhatsz a szomszédhoz. Ilyen 10 fős szervereken tudnám elképzelni. Ismerve a mai trendeket, csodálkoznék is ha nem jönne ki multival.
-
wikings2
őstag
Az előző részekhez képest eléggé összeszedték magukat a srácok. Régen internet nélküli időszakokban jól elvoltam vele, de mára már hiányzik belőle az mmo számomra.
-
összes sims-szel odáig jutottam el, hogy pénz cheat, pénz cheat, pénz cheat [ ;!;!;!;!;!
] aztán építkezés berendezés, aztán kilépés. szal nálam az instant szobák a játék egyetlen élvezhető részét megfeleznék :S (persze nem kell élni vele, meg amúgy se fogom emiatt megvenni, már a hármat se nagyon indítottam el) -
-
Kasya
nagyúr
Egyszerunek mondja es pikk-pakk osszerakja, de nekem tuti bo fel ora lenne, mire megepitenem. A berendezes kulon ora...
Perzse sose fogott meg ez a jatek

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nagyon nagy! 

] aztán építkezés berendezés, aztán kilépés. szal nálam az instant szobák a játék egyetlen élvezhető részét megfeleznék :S (persze nem kell élni vele, meg amúgy se fogom emiatt megvenni, már a hármat se nagyon indítottam el)