Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez sem rossz kép:[link]
Van információ hogy milyen vastag lemezből van a felső része, mennyire lehet ez masszív, mert elég sok helyen ki van könnyítve!? -
Locutus
veterán
Sok szempontból vártam ezt a házat én is, de sajnos csalódtam. Ha másért nem azért, mert szokás szerint egy jobb ablakos házat vártam, ha már az SS a fordított elrendezésről híres. Erre gyakorlatilag egy mezei bal ablakos lett, csak belül elforgatva... kár.
-
MC Pite
veterán
Ilyesmi házakat vártam még mikor kerestem új kuckót... De úgy látom nem ingatja meg az A05FN helyét, a (nagyon) halk aktív hűtésre jobbnak tűnik, plusz nekem kell 5,25ös hely is.
Kicsit még nagy, plusz a ritka ventiméret sem túl előnyös, ahogy a csatlakozókhoz való hozzáférés sem az igazi. Ill jó kérdés hogy mennyire engedi ki a zajt így...Ritka mikor gondolnak a szinte passzív hűtés/relatív kis házakra vágyókra, azért még törjék magukat egy kicsit
-
Garada
őstag
Hát a desing elég érdekes és ráadásul túl is van árazva.
-
szacsee
nagyúr
Lassan leírom mit kell csinálnod.
Vedd le a géped előlapját
Állj a géped bal oldalával szembe.
Fogd meg a bal kezeddel a gép hátuljának alját
Fogd meg a jobb kezeddel a gép elejének tetejét
Forgasd a házat 90°-al az óramutató járásával megegyező irányban.
Végy 4db 6mm-es 100mm hosszú menetszálat
Rögzítsd a gép előlapját a tetejéhez a menetszálakkal.
Ha billeg az alját hézagold ki a stabilitás elérése érdekében könyvekkel.
Ennyi! -
Xaels
félisten
Nagyon tetszik. Na de ez az ár
-
huszar90
aktív tag
nekem tetszik, főleg a belseje ötletes
-
AgFRjkUZT_3
tag
Jól gondolom, hogy a tetején az csak egy dísz rács, ami leemelhető?
Zseniális megoldás -
Nagyon szép, letisztult gémer ház - abba meg nem kell több HDD!
-
ViZion
félisten
Imádom... KELL. Raven-t is szerettem volna, de a víz nem férne el... már külső radi van, problem solved...
és ez jobban is néz ki.
-
Akula
őstag
Jó sokáig tartott rájönni, hogyan működik a termeszvár...
-
PC-rev-RM
tag
Egyetlen hibája, hogy a táp elhelyezése nehézkes 3,5"-os meghajtók használata esetén (abból is csak kettő van). A képeken azért nem látszik, mert kivették, hogy elférjen a táp. Rövidebb tápnál ez nem lenne probléma.
-
-FreaK-
veterán
Na ez az amire vártam. Szerintem ilyen (vagy hasonló) felépítéssel kellene rendelkezzen manapság minden ház. A nagy meghajtó helyek mára értelmét vesztették, így viszont újra lehet gondolni az egészet, ahogy ezt meg is tették. Már egy ideje mondogatom ezt
Szerintem ez lesz a következő házam, csak ne lenne ilyen drága :/
-
Mate
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó legújabb házánál a hűtési teljesítményt és zajcsökkentést helyezték előtérbe a visszafogott külső mellett.
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Cooler Master MWE 750 Gold V2 750W 80 PLUS Gold
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Keresek Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fehér ventilátorokat
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest