- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez sem rossz kép:[link]
Van információ hogy milyen vastag lemezből van a felső része, mennyire lehet ez masszív, mert elég sok helyen ki van könnyítve!?[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Sok szempontból vártam ezt a házat én is, de sajnos csalódtam. Ha másért nem azért, mert szokás szerint egy jobb ablakos házat vártam, ha már az SS a fordított elrendezésről híres. Erre gyakorlatilag egy mezei bal ablakos lett, csak belül elforgatva... kár.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
MC Pite
veterán
Ilyesmi házakat vártam még mikor kerestem új kuckót... De úgy látom nem ingatja meg az A05FN helyét, a (nagyon) halk aktív hűtésre jobbnak tűnik, plusz nekem kell 5,25ös hely is.
Kicsit még nagy, plusz a ritka ventiméret sem túl előnyös, ahogy a csatlakozókhoz való hozzáférés sem az igazi. Ill jó kérdés hogy mennyire engedi ki a zajt így...Ritka mikor gondolnak a szinte passzív hűtés/relatív kis házakra vágyókra, azért még törjék magukat egy kicsit
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Garada
őstag
Hát a desing elég érdekes és ráadásul túl is van árazva.
-
szacsee
nagyúr
Lassan leírom mit kell csinálnod.
Vedd le a géped előlapját
Állj a géped bal oldalával szembe.
Fogd meg a bal kezeddel a gép hátuljának alját
Fogd meg a jobb kezeddel a gép elejének tetejét
Forgasd a házat 90°-al az óramutató járásával megegyező irányban.
Végy 4db 6mm-es 100mm hosszú menetszálat
Rögzítsd a gép előlapját a tetejéhez a menetszálakkal.
Ha billeg az alját hézagold ki a stabilitás elérése érdekében könyvekkel.
Ennyi! -
ViZion
félisten
válasz Televan74 #13 üzenetére
valami
pofátlanul alacsonyreális áron átveszem azt a régi vackot!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Nagyon tetszik. Na de ez az ár
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
huszar90
aktív tag
nekem tetszik, főleg a belseje ötletes
-
AgFRjkUZT_3
tag
Jól gondolom, hogy a tetején az csak egy dísz rács, ami leemelhető?
Zseniális megoldásCsak vártam, és vártam, és mikor nem jött semmi, tudtam, csak Tőled lehet...
-
-
félisten
Nagyon szép, letisztult gémer ház - abba meg nem kell több HDD!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ViZion
félisten
Imádom... KELL. Raven-t is szerettem volna, de a víz nem férne el... már külső radi van, problem solved... és ez jobban is néz ki.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Akula
őstag
Jó sokáig tartott rájönni, hogyan működik a termeszvár...
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
PC-rev-RM
tag
Egyetlen hibája, hogy a táp elhelyezése nehézkes 3,5"-os meghajtók használata esetén (abból is csak kettő van). A képeken azért nem látszik, mert kivették, hogy elférjen a táp. Rövidebb tápnál ez nem lenne probléma.
[ Szerkesztve ]
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
-FreaK-
veterán
Na ez az amire vártam. Szerintem ilyen (vagy hasonló) felépítéssel kellene rendelkezzen manapság minden ház. A nagy meghajtó helyek mára értelmét vesztették, így viszont újra lehet gondolni az egészet, ahogy ezt meg is tették. Már egy ideje mondogatom ezt
Szerintem ez lesz a következő házam, csak ne lenne ilyen drága :/
-
nap
addikt
mate3553: Megelőztél, addig válogattam a képet, hogy hol látszik a legjobban a belseje, meg, hogy mi merre áll...
Úgy tűnik, nem csak nekem nem volt világos a leírás alapján.[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Mate
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest