- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz
Busterftw #41 üzenetére
ami dx11, annak a render része 1 magon megy, mivel az ennyit tud (bármi más része mehet persze más magokon)
a legutóbbi 12400-as tesztje a gamernexus-on pont azt mutatta, hogy még az RB6-ot is dx11-en nézték, de ennek semmi értelme, mikor ott van mellette a modernebb.
Igazad van, a régebbi tesztnél , nincs de az újnál meg van, ott valahogy elfelejtették ezt. -
makkmarce
őstag
válasz
Busterftw #34 üzenetére
Neked fura elképzeléseid vannak a bővenről, 0.7%.
Nem tűnt fel hogy a cp-nél mind GPU cap-es? kb az ütemezők összecsúszásától függ, hogy +-1 fps. Lehet ha csökkentenék amd-nél a ram sebességet gyorsulna annyit, ez sima mérési hibahatáron belül van..
Hűű de elverte, CS:GO 0.4%.. ugyanaz, de milyen érdekes, a minimál fps-nél az 5800x a gyorsabb, jóval többel.
Ez semmi más, mint ütemezés szórása, ezek mind gpu-n álltak meg. -
-
makkmarce
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
Busterftw #31 üzenetére
az oké, és gyorsabb játékban vagy másban is?
nem olyan szörnyű az intel lapok ára, hanem borzasztó
a h610-eket hagyjuk, a legolcsóbb majdnem annyiba kerül amennyiért a mortar b550m wifit vettem októberben, 40e ft...és a mortar b660m wifi 75e
ne kérdezd mért, de azóta felugrott az ára a wifisnek, de ha a non-wifi verziót nézem akkor is 40e vs 70e ft-ról beszélünk - bár már a simának is elszállt az ára:d annyiért van b550 toma is -
ettől független bőven van jó lap olcsóbban is, intelnél meg nagyon drágák még a 610-ek is
remélem idővel azért esik az áruk, az sokat ront az összképen -
Chaser
legenda
válasz
Busterftw #28 üzenetére
én pesszimista sem vagyok
persze drága lesz, mondtam is, 450-500 eur lazán, a "sima" 5800x is elég drága
intelnél azért ne feledkezz meg arról milyen lap árak vannak...mert anélkül még mindig nehezen működik a cpu
néztem a 12400-et, de olyan kategóriás lap amiből amd oldalon vettem 40e-ért itt 75e, na pffffffffff - és amd-nél abba a 40e ft-os lapba 5950x is mehet éppen kényelmesen -, azt hagyjuk 40e-ért mit kapok intel oldaon
de hátha mennek lentebb az intel lapok árai, meg a cpu-k is, és amd-nél isszerk:
Atom_Anti
ces-en volt hogy tavasszal jön
és játékon kívül van még pár dolog a világon
attól hogy kijött a 12xxx még nem sz@rt maga alá az amd nyilván
intelnek idén már esélyesen nem jön új gen, zen4 meg második félévben beköszön, nincs hova kapkodniuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A várakozásokkal ellentétben majdnem egál a teljesítmény magokhoz közeli gyorsítótárakban, az extra kapacitás pedig nyilván előnyös.
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED monitor topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- nVidia tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest