Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #41 üzenetére
ami dx11, annak a render része 1 magon megy, mivel az ennyit tud (bármi más része mehet persze más magokon)
a legutóbbi 12400-as tesztje a gamernexus-on pont azt mutatta, hogy még az RB6-ot is dx11-en nézték, de ennek semmi értelme, mikor ott van mellette a modernebb.
Igazad van, a régebbi tesztnél , nincs de az újnál meg van, ott valahogy elfelejtették ezt.okoskodom, tehát vagyok
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #34 üzenetére
Neked fura elképzeléseid vannak a bővenről, 0.7%.
Nem tűnt fel hogy a cp-nél mind GPU cap-es? kb az ütemezők összecsúszásától függ, hogy +-1 fps. Lehet ha csökkentenék amd-nél a ram sebességet gyorsulna annyit, ez sima mérési hibahatáron belül van..
Hűű de elverte, CS:GO 0.4%.. ugyanaz, de milyen érdekes, a minimál fps-nél az 5800x a gyorsabb, jóval többel.
Ez semmi más, mint ütemezés szórása, ezek mind gpu-n álltak meg.okoskodom, tehát vagyok
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #34 üzenetére
A legtöbből van dx12 és vagy vulkán, ehelyett dx 11en tesztelik azokat is, ennek nincs értelme. Jóhogynem tesznek bele még valami lassítást, mondjuk indítsák egy notebook 5400-as hddről. Nem az zavar hogy ki van elől, hanem hogy idióta maga a teszt
[ Szerkesztve ]
okoskodom, tehát vagyok
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #28 üzenetére
jahh , a szokásos 1 magos ósdi gameengineek. Gamer nexus is dx11-en tesztelt több magos procikat, így aztán nincs sok értelme. Ha az intel nyerni akar, kiad egy 2 magosat, 6ghz-en, 400 wattos hűtéssel, igazi cs:go bajnok lesz, senki se lesz a közelébe sem.
okoskodom, tehát vagyok
-
Chaser
legenda
válasz Busterftw #31 üzenetére
az oké, és gyorsabb játékban vagy másban is?
nem olyan szörnyű az intel lapok ára, hanem borzasztó
a h610-eket hagyjuk, a legolcsóbb majdnem annyiba kerül amennyiért a mortar b550m wifit vettem októberben, 40e ft...és a mortar b660m wifi 75e
ne kérdezd mért, de azóta felugrott az ára a wifisnek, de ha a non-wifi verziót nézem akkor is 40e vs 70e ft-ról beszélünk - bár már a simának is elszállt az ára:d annyiért van b550 toma is -
ettől független bőven van jó lap olcsóbban is, intelnél meg nagyon drágák még a 610-ek is
remélem idővel azért esik az áruk, az sokat ront az összképen_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Busterftw #28 üzenetére
én pesszimista sem vagyok
persze drága lesz, mondtam is, 450-500 eur lazán, a "sima" 5800x is elég drága
intelnél azért ne feledkezz meg arról milyen lap árak vannak...mert anélkül még mindig nehezen működik a cpu
néztem a 12400-et, de olyan kategóriás lap amiből amd oldalon vettem 40e-ért itt 75e, na pffffffffff - és amd-nél abba a 40e ft-os lapba 5950x is mehet éppen kényelmesen -, azt hagyjuk 40e-ért mit kapok intel oldaon
de hátha mennek lentebb az intel lapok árai, meg a cpu-k is, és amd-nél isszerk:
Atom_Anti
ces-en volt hogy tavasszal jön
és játékon kívül van még pár dolog a világon
attól hogy kijött a 12xxx még nem sz@rt maga alá az amd nyilván
intelnek idén már esélyesen nem jön új gen, zen4 meg második félévben beköszön, nincs hova kapkodniuk[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- League of Legends
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz