- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_gaborka
tag
Ez gyakorlatilag egy MKxxx kütyü... NEM igazi konzol. Nekem illetve nálunk PS2 van a gyerekeknek a rokonságban pedig egy XBOX360. Pár hete kaptam kölcsön egy MK802-t, hogy kipróbálhassam, mert tervben volt a vásárlás. Azóta letettem róla
amit ezek a kütyük adnak mint játékélmény az a telefonra (vagy tabletre) való, a TV-re pedig a valódi konzolok... Ég és föld, de azt is mondhatnám két teljesen más világ
-
edward2
addikt
Képedj csak nyugodtan mert ennek ellenére a kickstarter még mindig nem tudta magát bebizonyítani. Nem véletlenül kering most annyi cikk erről az egészről. Olvasgass külföldi cikkeket is. Az ouya/ pebble sikere nagymértékben befolyásolhatja a kickstarter jövőjét. Továbbá attól mert sok őrült beleölt egy tonna pénzt még nem lesz minőségi.
Én eddig bármilyen projectet nézek/ néztem folyamatosan a hitegetés a halasztás majd a végén valami félkész igénytelen termék megjelenése követte mivel már nagyon késtek vagy húzta őket a határidő.
És egy szót idéznék a kommentedből:
"...várnak..."
-
Vladi
nagyúr
válasz
#43680768 #31 üzenetére
De. A média nyomatja rá a ps-re, meg az xboxra. A készítők nem.
Ez inkább kiegészítő cucc.Az meg, hogy a bétában vannak hibák... nahát! Mik vannak...
Túl kemény itt a kritika, 10%-t se érdemli meg a cucc. Ez olyan, mintha elkezdenénk összehasonlítani a 206-ot a hiace-el. Nem fér bele annyi cucc, meg nem elég tágas, de kevesebbet fogyaszt... ahha.
Arról, hogy nagyjából se egy kategória, a sok kritizáló mélyen hallgat. -
Kickstarterről: szerintem soha sem volt ennek hitele. Kalap szar az egész. Itt derül ki, hogy jó terméket bizony nagy és hosszú életű cég tud csinálni.
néha azért még elképedek, hogy emberek komoly arccal le bírnak írni ekkora marhaságokat
500M USD felett van a kickstarteren eddig finanszírozott termékek összbevétele, és pl. a videojátékok között számos olyan projekt fut, amit praktikusan élő legendák jegyeznek. ők konkrétan hittek a kickstarterben, és olyan játékokon dolgoznak nagy erőkkel, amiket a rajongók tűkön ülve várnak, és amiket egy "nagy és hosszú életű" cég (pl. Electronic Arts) sosem adna ki... -
LNx
tag
99 dolcsiert teljesen jo ez. par honapja a ketmagos kinai hdmi stickek kerultek ennyibe...
-
edward2
addikt
Szerintem még mindig jó ennyiért. Hivatalos play store hiánya viszont nálam élből kizárja. Inkább felkötöm a nexus 4em meg egy bluetooth kontroller.
Kickstarterről: szerintem soha sem volt ennek hitele. Kalap szar az egész. Itt derül ki, hogy jó terméket bizony nagy és hosszú életű cég tud csinálni.
-
Ro-bika
csendes tag
válasz
anubys1984 #9 üzenetére
"másfél millió dollár nem elhanyagolható"
Szvsz meg pont, hogy igen!
Inkább a 904% kontra 10 266% számottevő! -
gógyi
aktív tag
OuJaj!
Egyébként ha olcsó lesz, biztosan meglesz a lelkes célközönség. Üzletileg látok benne fantáziát. -
törölt tag
Nem vagyok egy nagy kommentelő, de ez a sok negatív bejegyzés kiverte a biztosítékot.
Ott vannak a nagy cégek, Sony, MS, Nintendo senki nem mondta, hogy az OUYA ezeknek a cégeknek a konzoljával akar versenyezni.
Mindenki mozi szintű grafikát vár el, viszont aki még emlékszik a c64-es időkre, pld Elite, kellett csúcs grafika a játékélményhez? Csak jó ötlet.
Ez nem az új XBOX, vagy PS hardverre
Mit tud az OUYA, ingyenes és olcsó játékokra fejlesztési környezetet, 100$ kapsz egy gépet ami kb. tudja egy 2005-2006-os PC teljesítményét, pár Wattos fogyasztás mellett, az akkori több száz Watt-al szemben.
Bekapcsolod játszol kicsit, nézel egy filmet, csinálsz belőle letöltő gépet amikor nem játszol rajta, elvan a nappali sarkában.
Szerettem pld a régi NFS-ekkel nyomulni pár kört havonta ha volt 1-2 órám, ennyi időm van játszani, házi szerverem (AMD FM1) TV mellett van egy régi NFS se indul el WIN 8-on, ha csak 2 jó autós játék lesz rá én is veszek egyet, nem kell szarakodnom a patchekkel meg miegymással.Nem a teljesítménye fogja eldönteni, hanem a GUI és a fellelhető játékok, Ha lesznek jó játékok rá, az újabb fejlesztőket hoz, újabb jó játékokat hoz az OUYA-nak.
Bízom benne, mert az alapötlet jó, nagyon sok függ majd a fejlesztésektől.
Teljesítményéről meg:
[link] -
jó cikk volt, köszönjük - az külön értékelendő, hogy feljöttek a fő "pánikkérdések", és ahol lehetett, lejjebb is lettek keverve.
nekem a kontroller-probléma tűnik aggályosnak, a többi mind kezelhető megjelenés után is frissítésekkel. a problémák felbukkanásához és az átmeneti pánikoláshoz pedig ez a megfelelő időpont, mert innen még lehet az éles megjelenésig előrelépni.
-
adalbert1
veterán
Szerintem félreértesz valamit, a legtöbben nem Xbox360/PS3 helyett akarják venni, hanem mellé (legalábbis nekem van 360-am). Én pl. SNES/Mega Drive/PS1/N64/stb. emulátorokat futtatnék rajta, esetleg media playernek használnám. Ezekre a feladatokra egy 360 vagy egy PS3 alkalmatlan, viszont egy androidot futtató konzol tökéletes lenne (a rossz minőségű kontroller elég rossz hír, remélem lesz lehetőség xbox360 gamepadet használni).
-
Lajtorja
aktív tag
Bukta már nem lehet, ott a zsebükben a pénz... nem is kevés. Az más kérdés, hogy konzolnak gyenge, party-játékra kevés. Casualkodni meg ott a tablet/telefon/laptop. Ez pont annak a rétegnek van kitalálva, akik a majd az "okos" órák gaming változatát is megveszik és vidáman tetriseznek rajta.
-
kromatika
veterán
Szerintem erősen bukta gyanús
-
törölt tag
igazából ez sokkal inkább szürke mint amennyire fekete fehérnek beállítok.
50-60 dollár egy AAA játék premieren. erre azt nem kapod meg. viszont kapsz arcade-okat minimálért, tehát annyira nem nagy a difi.
viszont emellett szólhat hogy ha tényleg jó lesz és ráharapnak nem csak a nagy stúdiók hanem a hobbifejlesztők is, akkor hiába a "gagyi" grafika, meg az arcade stílus, játékélmény miatt tarolhat.
megvan az előnye és a hátránya, csak az a kérdés hogy mi lesz rá és milyen minőségben.
-
FlekkeN
aktív tag
A Verge egy előzetesen kiküldött konzolt tesztelt áprilisban, amikor júniusban lesz a hivatalos megjelnés. Ez nem lenne gond csakhogy lepontozták a tesztpéldányt. Tulajdonképpen mit is értékeltek akkor? Hogyan sikerült addig a pontig fejleszteni a konzolt vagy mi? Mert hogy nem a végleges Ouya tesztelték az biztos.
Amit a végleges kiadás előtt kiküldenek a támogatóknak van, akik a fejlesztés segítik és támogatják, például visszajelzéssel a UI-ról.
-
tjb007
nagyúr
Nem magával az OUYA-val van a probléma (na jó, azzal is van egy kevés), hanem azzal, hogy gyakorlatilag mindenki olyan elvárásokat támasztott, amit 99 dollárból nem lehet kihozni. Ennyiért még a kínaiak sem tudnák ezt jobban kihozni.
Arra leszek majd kíváncsi, hogy a Game Stick milyen (sajtó)visszhangot fog kapni. Azt a koncepciót jobbnak tartom mint az OUYA-ét, igaz jóval szerényebb lesz attól, de nem ezen múlik a sikere.
-
pigster
senior tag
A Google Play áruházban található játékok nagy többsége az érintőképernyőt kifejezetten igényli, így gyakorlatilag az OUYA konzolon részben, vagy teljesen használhatatlanok lennének.
Ez nem igaz. Nekem Rikomagic MK802 III van a tv-re kötve, és eddig nagyon kevés olyan játékot, alkalmazást találtam, ami az érintőképernyőt kifejezetten igényli. Ilyen esetben ez áthidalható egy tabbal, vagy androidos telefonnal, aminek a segítségével az érintést kifejezetten igénylő alkalmazásokat is lehet vezérelni.
Egyébként meg simán irányítható pl. egérrel. -
raziel01
veterán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
De ahhoz meg túl drága. Meg szar a kontroller is. Meglátjuk milyen lesz a végleges.
10k-ért még talán oké volna. -
-
raziel01
veterán
Én már hónapokkal ezelőtt is mondtam, hogy szemétbe való.
Inkább spóroljon az ember egy Xbox 360 vagy PS3-ra és ott a több 100 játék rá. -
GIJoe
addikt
Bukta lesz, teszek rá 10€t
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
anubys1984 #9 üzenetére
Átírtam.
-
anubys1984
aktív tag
"A Kickstarter történetének messze legsikeresebb projektje..."
Milyen szempontból?
OUYA: $8,596,474
Pebbele: $10,266,845Az a több, mint másfél millió dollár nem elhanyagolható az OUYA-val szemben.
-
.mf
veterán
Szerintem egy kicsit túl van fújva ez a negativitás. Én egyedül a kontrollert nem értem, hogy miért nem inkább egy USB-s az alap-opció, és akinek kell egy rádiós fos, az vegye meg felárért. A többi minimális, javítható GUI dolog.
Sztem 99 USD-ért még mindig elég jó hw-t kapunk (1.7GHz 4xC-A9 Tegra3, GeForce ULP, 1GB RAM, 8GB belső tároló, HDMI, USB, n-Wifi, Eth), főleg, ha lesz (szinte biztos) rá más portolt OS is, rendes funkciókkal. 99 USD és egy kis idő a buheráláshoz, egy USB-hub és rá külső USB-s HDD, és kapsz egy kis méretű, kis fogyasztású média-lejátszót, játékkonzolt, háziszervert, letöltősgépet. Mutass ennél jobbat.
-
xmaas
őstag
Egyetlen baj a sok elegedetlen/turelmetlen emberrel van akik azt almodjak hogy 24 ezer forintert playstation vagy xbox minoseget fognak kapni szaljunk le alomvilagbol es gondolkodjunk el kicsit az teny es valo van hova fejlodnie de legyunk realistak az elvarasok teren ennyi penzert ennyit lehet kihozni ha gondolja valaki ennel jobbat tud csinalni ennyi penzbol hajra lassuk hogy fog neki menni a dolog
-
rudi
nagyúr
Jó médiaplayer és torrent kliens kell rá gyorsan, a kontrollerre meg egy trackball vagy touchpad, aztán jó lesz a cucc tévé felokosítónak, a pár exkluzív játék meg marad habnak a tortán. Persze, pont ezzel a habbal adnák el a konzolt, de egyelőre épp a játékfejlesztők beindulásához szükséges jó kilátások hiányoznak.
-
haxiboy
veterán
-
siti
őstag
"hiába finanszírozzák valaminek a fejlesztését, az attól nem garancia a végső termék minőségére"
persze érzékenyen érintheti, de a kickstarter sem jótékonysági intézet, project finanszírozva, jutalék beszedve, az hogy megvalósul vagy nem, ezt kő keményen leírják, hogy ők aztán semmi felelősséget nem vállalnak érte. Aki támogatta, annak illene tudni olvasni, ahol ezt leírták. Én is támogattam projectet és türelmesen várom várom hogy megkapjam június felé. mondjuk arról legalább tudok, hogy halad. Persze rossz dolog, ha sok komolytalan fejlesztés fut, mert hitelt veszít az oldal, de a halálcsillag gyűjtés is jól haladt.
-
Angel1981
veterán
"Az OUYA a hardverrel kapcsolatos kritikákra már reagált, és a kereskedelmi forgalomban kapható darabok állítólag jobb minőségűek lesznek."
Azért illett volna már a tesztelőknek is olyan hw-t küldeni, ami nem küzd gyerekbetegségekkel, mivel ha ebből adódóan lehúzzák, az komolyan kihathat a kezdeti értékesítésekre - még ha a hibákat ki is javítják.
-
Spancho
senior tag
Buta lesz
99$ nem sok ,de itthon elég magas ára lesz ahhoz hogy nagyon kevesen vegyék meg.
(ha egyáltalán majd lehet kapni) + a telefonokat ,táblagépeket ki lehet raktni a tv képernyőre és azzal is el tud játszani a gyerek 1-2 angry birds pályát stb... -
törölt tag
itt is az a bajom hogy kapkodva készült, és mindenki azonnal akarja. sokan röhögik körbe cimborát aki programtervezőként egy hétig dolgozott a csapattal egy olyan kezdőképernyőn ami megfelelő szintű, átlátható, letisztult, mégis elég informatív. de ez még elnézhető lenne, a nagyobb baj a késleltetés lehet, nomeg a kérdéses programkínálat rá... a kickstarternél a srácok gondolom izzadnak azért kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az első értékelések lesújtóak, akár a Kickstarterbe vetett bizalom is megdőlhet, ha az egyik legnagyobb projekt alulmúlja a várakozásokat.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest