- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Monitor hiba topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Igen, az L-es változatot használom. A fényerővel sincs gondom igazából, sötétben állványt használok, lőttem vele pl. ilyet is.
Az átfedés valóban kényes kérdés, én se tudom mit vegyek, a 70-200-nak a vége kevésnek tűnik (próba alapján). Na de nem offolok, mert a körmömre koppintanak.
-
-
Van több ilyen kitobi, ami ennek a közelében mozog. Pl. Nikonnak a 18-105 vagy 18-135. Vagy ott a sony 16-105, de ha magasabb kategóriákban keresgélünk, akkor ott van pl. a Zuiko 12-60 (vagy akár még a 14-54 is beleférhet), az általad említett sigma 18-125 is elmegy, de biztos van a Canonnak is ekörüli zoomja, ami fényerősebb és sokkal szebb rajzú, mint ez a sigma rettenet...
Persze az "ideális" utazózoom egy 24-600 f2,8 lenne tökéletes rajzzal 30 deka súllyal és 100k alatti árral, de a realitások talaján maradva ez valszeg a közeljövőben nem fog összejönni
-
-
KTTech
veterán
A képminőséggel kapcsolatban vannak félelmeim (mindkét végén
), de alapvetően egyetértek veled: annó nekem is volt 18-125-öm (igaz Canonon), utazó obinak tökéletes volt. Aztán egy szalagkábel szakadás után megváltam tőle, azóta meg komolyabb obik vannak, de kényelem szempontjából a legjobb volt a kis és könnyű Sigma (annó kis táskával mentem kirándulni: 350D, 18-125, 430EX, most meg leszakad a vállam a fotóstáska alatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest