- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini-ITX
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz trance89 #952 üzenetére
Igen ketszer es meg ki is lepett a netflixböl . Most a Refresh rateba kell a Netflix ben Startup display mode nal alitani? Es 1080 vagy 2160p re jobb tenni ? Persze 23,976 re mind a kettö esetben .
Most peldaul a Vervonal arnyai film elinditasnal 1 x sem al meg . Jo ötlet volt töled az info .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz trance89 #950 üzenetére
Köszi .Kiprobalom.De alitolag az egyszeri elsötetüles normalis es minden alkalommal filmindatasnal megtörtenik ,mivel igy alitsa be a refreshrate hogy kadenciahelyesen jatsza le.
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Mezga Aladár
veterán
válasz trance89 #862 üzenetére
A véleményeddel egyetértek. A múltba sz@ptam vele én is.
Ez nálam akkor változott meg amikor elkezdtem a Shield-eket
(2 db) használni. A Plex kezelése hozzá van igazítva az android tv rendszerhez. A lökést az adta meg hogy a VC1 kódolású filmeket tökéletesen kezeli ellentétben a Kodival. PC-n könnyedén testre szabhatom az adatbázist.
Szóval most nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest