Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Na ezt nem is néztem,gondoltam nem nyúlkálnak bele a média player részébe.Meglesem.
Köszi!
Viszont én megnéztem próbaképpen egy noname usb-s billentyűzettel hogy mit kezd és gyönyörűen megy you tube alatt is.A you tube is gyorsabb lett mint volt mikor először kipróbáltam.Most építettem ki véglegesen a rendszert(router,lan kábel a tv-be) a gyerek arról nézi a meséket.Arra tökéletes.Hálózati részt is pikk pakk beállítottam így a laptopról is mehetnek dolgok.
Time Shiftet is kipróbáltam működik szépen felveszi és jól is játsza le a felvételt,de az nekem nem funkció inkább ha fel lehetne EPG-ből venni az adást(philipseknél működik) annak tudnék igazán örülni néha lemaradok dolgokról.Jó lesz ez csak dolgozzanak az új fw-ken hátha kapunk még egy két finomságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest