Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Mennyi?
Még gyűjtök kicsit, majd a '14-es VB-re megveszem (talán).Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
flexxx2
őstag
Hol vásárolok ekkora tvt ennek a feléért, 200ért?
-
El Kebir
őstag
Hmmm, érdekes, ez mióta felhősödés? Ez homogenitás hiba.
Régen írtatok is a "felhősödés" hibáról, mint a lokális dinamikus háttérvilágítás állítás hibájáról. (amikor egy fekete képen egy fehér egérkurzor körül "felhő" látszik)Vagy manapság már összevontátok e két hibát és a sima statikus homogenitás hiba is ugyanazt(!!) jelenti, mint a tényleges felhősödés, ami dinamikusan változik???
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
killerjohn
addikt
Most mit vagytok kiakadva, hogy "400K a középkategória", amikor 2-3 (4-8) milláért is vannak TV-k? Ilyen méretben (60") ez igencsak a középkategória. Ne keverjétek össze, ez a cucc nem a 32"-os egérmozik versenyében középkategóriás, hanem némileg nagyobb méretcsoportban...
-
dchard
veterán
Homogenitási hibát okozhat a háttérvilágítás de maga a panel is Láttam már cloding jelenséget amikor a készüléken teljesen egyforma fényerővel tolták ugyanazt a színt.
A háttérvilágításos probléma sokkal inkább a régi local dimminges LED tv-kre volt jellemző, ahol kevés volt a függetlenül vezérelhető ledcsoportok száma, így például egy sötét égen világító hold körül "korona" effektus volt megfigyelhető, mivel a local dimming nem tudta elég finoman szabályozi a háttérvilágítást ezen a területen.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Pantok
aktív tag
400k középkategória?
18collal nagyobb képernyő 250k...nagyon közepes -
einstein
senior tag
Nem tudom hogy észrevettétek e, de ez egy 60"-os tévé !
-
aram01
nagyúr
az a baj hogy ez a középkategória számomra még felsőnek számít
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
Végre egy gyártó aki nem tesz bele minden számomra felesleges dolgot a tévéjébe (SMART, 3D). Mondjuk mikor először megláttam az árát én is néztem kicsit de végülis 60 colos szóval bazi nagy és ha megnézem más márkák minden bizbazzal telerakott TV-it akkor már nem is drága.
Szóval én örülök ennek az iránynak.Més que un club!
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #24 üzenetére
+1
Pnasonic is elszállhatna ebbe az irányba. És csatlakozói is vannak elégségesen.. -
Geller72
veterán
Kerestem már ennek a dupláját is havi szinten, mégis baromira sajnálnék kiadni ennyit egy ilyenért. Most megkövezhettek.
-
nagyúr
válasz #09634560 #26 üzenetére
Nekem most Samsungom van (D5000) de ebben még hála égnek nincs SMART meg 3D. Direkt ilyet kerestem. Viszont örülnék neki ha nagyobb kategóriában meg méretben is csinálnának "butább" verziókat az olyan usereknek mint mi.
Nem mondom majd egyszer biztos jó lesz a 3D meg a netezés TV-n de úgy gondolom hogy most még nem elég fejlettek és nekem inkább nyűgöt jelentenének mint örömöt. És talán vagyunk még így egy páran.Geller_1972: teljesen érthető. Családban is van aki marha jól keres, lazán vehetne ilyet mégse ad ki fölöslegesen semmire 1Ft-ot se.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
őstag
Ezek a tartalommegjelenítő izék meg a többi videolejátszási dolog mind fölösleges. Rá kell kötni egy kis számítógépet azt annyi. Az gyakorlatilag veri tudásban az összes extra marhaságot és másra is jó legalább. Számítógéphez meg ott van a bluetooth-os mini billentyű+trackballos lenovo-s cucc, ami olyan mint egy távirányító és kész.
A 400k-s ár tényleg nem kevés, de ahogy most gyengül a forint, lessz ez még több is!izé
-
orbano
félisten
azért nem rossz dolog a DLNA, próbáld ki. Franc se akarja végigkábelezni a lakást, hogy a másik szobában lévő számítógéppel össze legyen kötve. Plusz telóról sem szar ám távvezérelni a DLNA klienssel, hogy a lakás tetszőleges gépéről egy tetszőleges lejátszóra küldhess műsort... ez a jövő, nem a második monitornak hazsnált TV, ezen minden ismerősöm túltette már magát, akinek van TVje és gépe is és filmezik
A vér nem válik VAZZE!™
-
Tigerclaw
nagyúr
Ekkora méretben és ilyen vékony készülék esetén is csak a szélen helyezkednek el a háttérvilágítás ledjei?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Vertigo
aktív tag
Tobb mint fel eve nyuzok egy ilyet, ezidaig teljes megelegedessel.
Legalabb is az en elvarasaim foleg abbol altak, hogy "normalis" aron szep nagy kepet kapjak, ezt messze menokig teljesiti is, mint ahogy a teszt leirta.3D, smart, egyeb vackokra nincs szuksegem, igy ezen "gyenegeket" nem is vetem fel neki...
Ami a tesztbol hianyzott es emlitesre melto kis negativum, hogy relative eleg erezheto input laggja van, igy HC jatekra lehet nem a legoptimalisabb valasztas.
Amugy korabban egy hasonloan nagymeretu sharp kommentjeibe megemlitettem ezt a tipust, es irtam is egy hosszabb velemenyt is rola...
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Lehet, hogy felismerte, hogy van aki "buta" és 3D nélküli TV-t akar, de nem ennyiért, és nem "közepes" képminőséggel. 420K-ért van 55-ös Samu jobb képminőséggel + Smart + 3D-vel + 2 szemüveggel. Értem én, hogy ez 60"-os, de nehogymá' az a +5" = legyen a jobb képminőség + 3D + Smart + szemüveggel. Főleg technikailag....nekem se kell semmi sallang, mert már az 55 is korrekt mértet, de szarabb képet bámulni nagyobba nem biztos, hogy jó döntés. Ha ugyan annyiért kapnék ugyan olyan TV-t (csak nagyobbat) sallangok nélkül, az jö döntés. De ugyan annyiért minössze 5"-lal nagyobbat, sz@rabb minőségben, és sallangok nélkül...nem tudom. Bár nem láttam élőben a képét, lehet, hogy nem annyival rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo
aktív tag
Ket hete en meg 500ert lattam ugyan ott, ahol most 400...
...en koztes aron vettem meg tavaly ev vegen, igaz annal meg dobozba volt a wifi modul meg meg ki tudja miAlapjaba veve, ha a merettol eltekintunk ez tenlyeg egy kozepkategorias teve:
edge led vs full led
rgb vs rgby (quatrron)
2D vs 3D
nem tul smart vs smartDe ezek mind olyan dolgok amik altalaban nem nyujtanak akkora elmenyt a felhasznalonak, hogy dupla aron vegyen televiziot, viszont igy is egy teljes erteku, nagyon jo minosegu hatalmas televizioja van, ami igaz nem ad pacsit, de mint televizio es HD filmnezo medium boven megeri az arat a jelenlegi piacon.
u.i.
megjegyeznem azert ez nem egy kategoria a Samu es LG tevekkel (szinvilagban az LG okes, leszamitva a gyenge feketeit, annak a szineihez hozza sem kellett nyulnom, de a sharp kis finomhangolassal azert szepen hozza, es a feketei sokkal jobbak, de az spva panelek-et azert finoman szolva is lekorozi)[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
válasz #09634560 #23 üzenetére
hát azért nem írtam belépő szintet, mert tényleg vannak hatvanas tévék 250-ért is a piacon - igaz több éves modellek. meg a sharpnak egyébként is volt ennél rosszabb, tényleg belépő szintű modellje, viszont az is igaz, hogy ekkora méretben ez tényleg ritkaságnak számít a puritanitásával. szóval bonyolult.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #39 üzenetére
Pedig sokan inkább szivesen beáldoznák a 3D,smart és sallang dolgokat képminőségért vagy nagyobb méretért.
elephant: ha jó ár párosul a belépő modellhez akkor az jó alternativa lehet. Ismerem az előd Sharp modelt,ha ez job akkor megéri az árát.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Inkább veszek mondjuk egy samsung 59d550-et és egy médialejátszót mellé az árából. Médialejátszó mindenképp kell, mert egyik beépített sem jó semmire sem.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
jeki
csendes tag
hol lehet feleennyiért ekkora TV-t kapni?
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz #09634560 #42 üzenetére
Félreértettél. A TV tökéletes lehetne, ha minden sallangmentes lenne, de a képminőség nem szenvedne csorbát. Pont ezt írtam. Én is szívesebben néznék nagyobb, de sallangmentes TV-t, DE mindez nem mehet a képminőség rovására. Erre írtam, hogy az, hogy a méret növelése érdekében kiveszik a sallangot, érthető, jó és okos döntés. De a képminőséget nem kellene 'sztatatni...
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz TazLeacher #46 üzenetére
Az a gond hogy a gyártók számára a képminőség drága dolog, míg ezek a sallangok filléres kiadásokból bepakolhatók.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
TazLeacher
nagyúr
Ebben lehet, hogy igazad van, nem tudom. Egy dolgot tudok: szeretnék egy nagy, jó képminőségű TV-t. De ha ilyet akarok, akkor megvetetnek mellé mindenféle sz@rt, amit sosem fogok használni. A jelenlegi TV-mmel tökéletesen meg vagyok elégedve minden szinten, csak mióta elköltöztem, kicsi. De nincs alternatíva...úgyhogy várok. Talán év végén. Megnézem melyik lesz előbb: nekem annyi pénzem, hogy megfizessek egy ilyen csodát, vagy olcsó és jó TV. Addig meg marad a 40-es.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz TazLeacher #49 üzenetére
Ilyenkor van a generációváltás a gyártóknál, érdemes nézni az áruházakban raktáron maradt példányok elég komoly akciókkal szoktak elmenni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest